Anna Rozīte prāto, kāda īsti ir sievišķīga sieviete

Lelde Veinberga 13.septembris 2020, 14:02
 
Rūta Kalmuka/F64 Photo Agency
"Pēdējā laikā aizvien vairāk sanāk domāt un runāt ar dažādiem cilvēkiem par to, kas īsti ir sievišķība? Kas ir sievišķīga sieviete?" vēlas saprast TV raidījumu un pasākumu vadītāja Anna Rozīte.

"Sarkanas lūpas, gari mati, augstpapēžu kurpes, kleitas un svārki? Vai sievišķība ir pavarda turēšanā, ēst gatavošanā, mājas uzkopšanā, rūpēs par ģimeni? Vai sievišķība ir klusa un gaisīga, vai dzīva un enerģiska? Vai varbūt tā ir iekšēja dabiska vēlme sekot līdzi savam sirds aicinājumam un ceļam, uzticoties pirmatnējam avotam sevī!? Tā ir iekšējā sajūta/enerģija vai dzīvesveids?

Tas ir jāapgūst vai ir jau katrai sievietei piedzimstot? Vai ir vispār tāda patiesa/īsta sievišķība? Viena konkrēta formula vai izpratne?

Man patīk, kā teica viens koučs - 7 miljardiem cilvēku uz šīs zemes ir absolūti unikāli pirkstu nospiedumi. Mēs katrs esam unikāls. Vai varētu būt, ka ir kaut kāds tikai viens veids visiem kā dzīvot/kā būt/kā ir pareizi? Es atzīstos, ka es nezinu. Sajūtas manī mēdz būt ļoti dažādas un bieži vien pretrunīgas. Bet kā domājat Jūs?" saviem sekotājiem jautā Anna.

View this post on Instagram

A post shared by Anna Rozite ❤️ Prem Nirvana (@rozite) on

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija