"Sliktas ziņas"; Diāna Kubasova par notiekošo Bali

tautaruna.lv 19.augusts 2020, 14:30
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Skaistumkonkursu dalībniece Diāna Kubasova, kura koronavīrusa Covid-19 pandēmijas laikā mitinās Bali, pavēstījusi "sliktas ziņas", kas attiecas uz Bali salas apmeklējumu.
Kā raksta Diāna, lai gan iepriekš tika solīts, ka Bali sala drīzumā varētu tikt atvērta tūristiem, tas tomēr nenotikšot.

"Pirms pāris dienām iznāca jaunumi par to, ka Bali starptautiskajam tūrismam neplāno atvērt līdz 2021. gadam.

Pirms tam bija plānots Dievu Salu atvērt 11.septembrī un daudzi mani draugi, radi un paziņas jau bija izplānojuši vai izsapņojuši rudens atvaļinājumus šeit, daži pat jau nopirkuši biļetes un norezervējuši viesnīcas.

Arī vietējie šeit jau cītīgi sāka gatavoties salas atvēršanai un jau lielākā daļa restorānu, pludmales klubu un pat naktsklubu ir izkāruši izkārtnes un atsākuši darbību gaidot tūristu pieplūdumu. Pat villas nepagarināja īres līgumus sakot, ka jau gatavojas to izīrēšanai īstermiņā par daudz augstākām cenām," situāciju apraksta Diāna.

View this post on Instagram

A post shared by Diana Kubasova in BALI (@dianakubasova) on

Iepriekš vēstījām, ka Kubasova nesen bija pavēstījusi, ka jau 4.reizi viņai nav izdevies atgriezties Latvijā.

"Mans 4. mēģinājums doties uz Latviju izgāzās - nu jau 4 lidojums, kas tika atcelts! Jūtu, ka Bali ar mani vēl visu nav paveikusi un galīgi nelaiž mani mājās!" saviem sekotājiem klāstīja Diāna. Viņa arī neslēpa, ka jo ilgāk uzturas Bali, jo mazāk viņai pietrūkst Eiropas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:09

Jaunākās diskusijas