Kādi ir Renāra Zeltiņa iemīļotākie seriāli un filmas?

Portāls nra.lv 14.augusts 2020, 1:00
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Skatoties aizraujošu filmu, iemīļotāko seriālu vai realitātes šovu, ir viegli pārslēgt uzmanību no ikdienas domām un problēmām, un iegrimt citā, virtuālā saturā. Ne velti TV skatīšanās kļuvusi par vienu no populārākajiem atpūtas un izklaides veidiem. Arī Renāra Zeltiņa ģimenē seriālu un filmu skatīšanās ir iecienīta nodarbe darba dienu vakaros – kad meitiņa nolikta gulēt, kāda filma vai seriāls ļauj atslēgties no ikdienas darbiem un vienkārši atpūsties.

Renārs dalās ar ģimenes šī brīža mīļākajiem seriāliem, filmām un realitātes šoviem, kurus iesaka noskatīties arī citiem:

"The Last Dance" ("Pēdējā deja")

Savulaik spēlējot profesionālo basketbolu Ventspils komandā un Liepājas lauvu rindās, šis sporta veids Renāram kļuvis tuvs un mīļš. Līdz ar to, nav pārsteigums, ka biogrāfisks seriāls par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzni Maiklu Džordanu, ierindojas viņa skatītāko raidījumu saraksta augšgalā. Dokumentālais seriāls pirmo reizi plašākai sabiedrībai ļauj iepazīties ar vēl neredzētiem videomateriāliem no 1997./1998.gada sezonas, kurā Čikāgas "Bulls" ar Džordanu izcīnīja savu sesto un pēdējo titulu deviņdesmitajos gados.

“Ozark”

Visbiežāk Renāra iecienītāko seriālu un filmu saraksts sastāv no detektīviem un spriedzes trilleriem. Šobrīd skatītākais seriāls noteikti ir “Ozark” - pēc “The Sopranos” un “Breaking Bad” noslēguma nākamā serializēto krimiķu klasika stāsta par finanšu konsultantu, kas ar savu ģimeni pārceļas no Čikāgas uz Misūri Ozarksu, kur meksikāņu narkotiku karteļa vajadzībām atmazgā lielu naudu.


“The Final Table” (“Fināla galds”)

Realitātes šovs, kurā piedalās divpadsmit starptautiskas pavāru komandas ar diviem profesionāliem šefpavāriem. Katrā epizodē pavāri uzlabo dažādu valstu tradicionālos ēdienus, atklājot jaunas garšu nianses un ēdienu pasniegšanas veidus. Renārs piebilst, ka īpaši garšīgi realitātes šovā esošie ēdieni izskatās uz viņa gleznai līdzīgā QLED televizora, jo tas nodrošina 100% krāsu vērtību un īpaši izceļ detaļas un bagātīgās krāsas.

“Dark” (“Tumsa”)

Vācu oriģinālseriāls stāsta par divu mazu bērnu pazušanu Vācijas pilsētā, ceļošanu laikā, kas noved pie ģimenes un savstarpējo attiecību drāmām. Šādu seriālu var mierīgi skatīties arī dienas vidū, ja televizoram ir adaptīvais attēls. Tas nozīmē, ka ekrāns pielāgojas spilgtajai videi un pat tieši saules stari netraucē pilnībā redzēt tumšos kadrus.

“Unorthodox” (“Neparastā”)

Renārs iemīļojis arī seriālus, kas balstīti uz patiesiem notikumiem vai atspoguļo cilvēku pieredžu stāstus. “Unorthodox” (“Neparastā”) ir stāsts par jaunu, īpaši neparastu ebreju sievieti, kura aizbēg no savas laulības un reliģiskās kopienas, lai sāktu jaunu dzīvi. Sievieti pieņem mūziķu grupa Berlīnē, tomēr viņas pagātne seko tai pa pēdām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:39

Jaunākās diskusijas