Garklāva pārsteigta par redzēto uz salas ezerā

tautaruna.lv 13.augusts 2020, 16:01
 
Vladislavs Proškins/F64
Žurnāliste un rīta ziņu raidījuma "900 sekundes" vadītāja Kristīne Garklāva, kura pazīstama arī kā aktīva dabas aizstāve, savā sociālās vietnes Instagram profilā publicējusi ierakstu, kurā pauž neizpratni par cilvēku rīcību vienā no Latvijas ezeriem.

Kristīne, kura bieži dalās ar elpu aizraujošiem dabas skatiem savā sociālās vietnēs Instagram kontā, šoreiz paudusi izbrīnu par novēroto uz kādas salas Latvijas ezerā.

"Apceļojot mazu ezeru mazās saliņas. Tieši šādā veidā reiz arī uz sauszemi transportējām 3 vecas, izdilušas riepas un domājām - nu, kā tās tur nokļuva un kāpēc ? Un, kāpēc viena iekārta kokā?" izbrīnīta ir Garklāva.
View this post on Instagram

A post shared by KristineGarklava (@kristine.garklava) on

Jau vēstīts, ka Garklāva turpina savu brīvo laiku pavadīt pie dabas krūts. Kā izrādās, Kristīne labprāt nakšņo ar telti mežā. "Pamosties mežā vairākus rītus pēc kārtas, klausīties putnos un domāt, ko labu brokastīs sarūpēt. Tā ir viena no skaistākajām vasaras sajūtām. Principā vienīgais, kas man tā ne īpaši patīk ir trauku mazgāšana," pie foto, kurā redzama rīta stundā, raksta ziņu diktore.

Kristīne Garklāva jau iepriekš atklājusi, ka viņai patīk nodarbes dabā, kā arī iestājas par dabas un tajā dzīvojošo būtņu aizsardzību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:26

Jaunākās diskusijas