Maija Rozīte-Krištopane iedvesmo sekotājas ar spēcīgiem vārdiem

tautaruna.lv 12.augusts 2020, 20:41
 
Rūta Kalmuka/F64
Radio ētera balss Maija Rozīte-Krištopane sociālajā vietnē Instagram savām sekotājām veltījusi iedvesmojošus vārdus par atļaušanos būs pašai.

Maija angļu valodā iedrošina sekotājas nebaidīties būs dabiskām. Pati Maija atzīst, ka šie ir trāpīgi un spēcīgi vārdi īstajā brīdī.

"Pārstāj atvainoties. Tev nav jāatvainojas par saviem smiekliem, par apģērbu, par frizūru, par to kā runā. Tev nav jāatvainojas par būšanu pašai. Dari to bezbailīgi. Laiks pieņemt sevi un saprast, ka ar sevi pavadīsi visu atlikušo mūžu. Sāc iemīlēt savu sarkasmu, dīvainības, unikālo humora izjūtu, balsi, talantus, visu. Būt pašai padarīs dzīvi daudz vieglāku," vēstīts ierakstā.

Maijas sekotājas komentāru sadaļā pauž sajūsmu par iedvesmojošajiem vārdiem.

View this post on Instagram

A post shared by Maija Rozīte - Krištopane (@maijarozite) on

Jau vēstījām, ka Maija Rozīte-Krištopane piedalījusies soctīklu izaicinājumā, kurā publicējusi skaistu fotogrāfiju, kurā redzama viņa pati. Bildi uzņēmusi pazīstamā TV seja, pasākumu organizatore un fotogrāfe Dagmāra Legante.

Jāatgādina, ka Rozīte-Krištopane strādā radio "Star FM". Pirms kāda laika viņa atklāja, kāds bija iemesls pamest darbu kanālā TV3, kur viņa ilgu laiku bija laika ziņu meitene.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:04

Jaunākās diskusijas