Magones mājās Gulbenē notiek seriāla cienīgi notikumi

tautaruna.lv 15.augusts 2020, 16:11
 
Ekrānšāviņš no video
Seriāla cienīgi notikumi augusta sākumā risinājušies Gulbenes pusē, sētā, kur tagad saimnieko šovu zvaigzne un dzejniece Magone Šutoviene ar ģimeni. Pie Magones beidzot iepazīties devusies kaimiņiene – ”Lauku sētas” Ingūna. Par turpmākajiem notikumiem jau abu versijas atšķiras, raksta "skaties.lv".

Ingūna, uzzinājusi, ka Magone ievākusies kaimiņos, deva solījumu īpašumu ”apsekot”, lai redzētu, vai apstākļi mājā bērniem piemēroti.

Ingūna savu solījumu esot turējusi un augusta sākumā ieradusies pie Magones, kuras sētā notiek ogu uzpirkšana.

Ingūna ieradusies ar diviem spaiņiem melleņu, lai apvienotu patīkamo ar lietderīgo - iepazītos ar kolēģi un nodotu ogas.

Magones vietā Ingūnu sagaidījis Žanis.

”Nodevu divus ogu spaiņus un teicu, ka gribu iepazīties ar Magoni. Žanis noplātīja rokas - neesot mājās. Jautāju, vai varu ieiet iekšā. Žanis teica, lai braucot rīt, varbūt tad būšot,” notikumus atceras Ingūna.

Ingūnai ir aizdomas, ka viņa Magoni sētā tomēr manījusi - dzejniece esot ”bēgusi pār tīrumu”, ieraugot ”Lauku sētas” slavenību.

Viņa spriež, ka Magoni varētu būt sabiedējuši Ingūnas slavas apmēri un ”Lauku sētā” parādītā straujā daba. Taču Ingūna aicina Magoni nesatraukties - viņas nolūki ir miermīlīgi.

Sieviete nodevusi ogas, saņemot 46 eiro, un devusies mājās, bet sola atgriezties.

Magones versija par šiem notikumiem gan krasi atšķiras. Viņa nekādas lielās slavenības savā saimniecībā mirdzam neesot manījusi.

”Visādi jau nāk, bet Ingūna nav prātā aizķērusies. Varbūt bija. Īpaši jau nereklamējās, jo nav aizķērusies atmiņā.

Vārdu jau parasti nesaka,” tā Magone.

Viņa smejoties atklāj, ka uz pašu kā zvaigzni gan cilvēki skatoties - pie tā jau dzejniece pieradusi. Tāpēc viena vai otra ogu nodevēja pastiprināta interese par viņu saimniecei nešķiet nekas neparasts. Katrā ziņā - Magone nekur nav bēgusi -, viss būs bijis vien pārpratums vai Ingūnas fantāzijas auglis.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:11

Jaunākās diskusijas