Britnijas Spīrsas tēvu pamatīgi nokaitina meitas fani

tautaruna.lv 9.augusts 2020, 16:39
 
Reuters/Scanpix/Leta
Pasaulslavenās dziedātājas Britnijas Spīrsas fani aizsākuši kustību #FreeBritney, lai atbrīvotu dziedātāju no 12 gadu ilga juridiskā dokumenta, kas ļauj viņas tēvam pilnībā kontrolēt visus meitas darījumus, vēsta tabloīds "Daily Mirror".

Džeimijs Spīrs internetā veidoto kustību nodēvējis par "konspirācijas teoriju" un uzsvēris, ka tās atbalstītājiem nav ne jausmas, kas patiesībā notiekot meitas dzīvē.

Fani uzskata, ka 38 gadus vecā dziedātāja tiek emocionāli un finansiāli kontrolēta no tēva un viņas menedžmenta komandas personāla puses.

Džeimijs apgalvo, ka šī kustība ir "joks" un aicina fanus likt viņa ģimeni mierā. "Visas šīs konspirācijas teorijas ir bez pamata. Pasaulei nav ne jausmas, kas notiek," viņš norādījis "Page Six". Viņš uzsver, ka tieši Kalifornijas tiesai ir iespējams izlemt, kas Britnijai ir labākais, bet citiem neesot jāiejaucas viņu darīšanās.

Tāpat Britnijas tēvs uzsver, ka viņš nevar piesavināties meitas naudu, uz ko norāda fani. Viņš aicina satrakojušos fanus nomierināties. "Cilvēkus izseko un tiem tiek draudēts. Tas ir briesmīgi. Mēs negribam šādus fanus. Es mīlu savu meitu," norāda Džeimijs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas