Keita Midltone ir satriekta par jaunajā grāmatā pausto

tautaruna.lv 7.augusts 2020, 8:51
 
GEORGE ROGERS/SIPA/Scanpix/Leta
Keita Midltone jūtoties satriekta, ka jaunajā grāmatā par princi Hariju un Meganu viņa ar vīru aprakstīti kā vēsi un atturīgi attiecībās ar Saseksas hercogiem, vēsta "Daily Mirror".

Biogrāfijā "Finding Freedom" aprakstītas detaļas par Harija un Meganas lēmumu atteikties no karaliskajiem pienākuiem. Karaliskā eksperte Kolina Kempbela atklājusi, ka Keita par grāmatā pausto ir satriekta.

Grāmatā princis Viljams un viņa sieva ir nodēvēti par "snobiem" un apgalvots, ka Keita bijusi vēsa pret Meganu. Tas atzīmēts arī par sarunu, kurā Viljams lūdzis brāli nesteigties ar kāzām.

"Esmu dzirdējusi, ka visi ir ļoti apbēdināti, jo Viljams nav snobs - viņš to būtu teicis arī tad, ja runa būtu par hercogu meitu," norāda eksperte.

Jau vēstīts, ka grāmatā tiek ziņots par gadījumu, kad Viljams Meganu Mārklu, tagadējo Harija sievu, esot nosaucis par "to sievieti", nejauki izsakoties par viņu. Pēc šī incidenta Harijs vairākus mēnešu nesarunājās ar Viljamu.

Arī Viljama sieva Ketrina neesot darījusi pilnīgi neko, lai uzlabotu attiecības starp brāļiem, tādejādi paužot savu vēso attieksmi pret Meganu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas