Laura Ikauniece par ceļa operāciju: Darām ko varam, lai tiktu atpakaļ uz kājām

tautaruna.lv 8.augusts 2020, 15:41
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
Latvijas vieglatlēte Laura Ikauniece sociālajā vietnē Instagram atbildējusi saviem sekotājiem, atklājot kā šobrīd norit ceļa traumas ārstēšana.

Laura atklāj, ka ceļa dēļ esot devusies uz Franciju konsultēties pie speciālistiem tur. "Iesaistās Latvijas un Igaunijas speciālisti," norāda Laura.

Ekrānuzņēmums no Instagram/ Laura Ikauniece

Laurai 5. martā tika veikta ceļa operācija un, kā norāda sportiste, šķiet, ka tā nav palīdzējusi, tāpēc viņa jau kādu laiku meklējot alternatīvas. Pirms operācijas Ikauniecei sajutusi sāpes un tūsku, kas bijuši simptomi kaula smadzeņu iekaisumu.

Ekrānuzņēmums no Instagram/ Laura Ikauniece

Ekrānuzņēmums no Instagram/ Laura Ikauniece

Tāpat Laura atklāj, ka viņai jau kopš februāra nav atļauts pat skriet, tāpēc šogad viņa, visticamāk, sacensībās nepiedalīšoties. "[...] daudz braucu ar stacionāro riteni un stiprinu/trenēju ķermeni kā varu," atklāj Laura.

Ekrānuzņēmums no Instagram/ Laura Ikauniece

Tāpat Laura atklāj, ka visa dzīve viņai šobrīd pakārtota Tokijas Olimpiskajām spēlēm. "Tokija būs manas jau trešās spēles, protams, ja viņas netiks atceltas. Četru gadu darbs, uz katrām Olimpiskajām spēlēm," norāda Laura.

Ekrānuzņēmums no Instagram/ Laura Ikauniece

Jau vēstījām, ka Ikauniece sociālajā vietnē Instagram publicējusi ierakstu, kurā atklāj, ka nesen viņai veikta ceļa operācija. "Esot profesionālai atlētei, vienmēr ir jāatrod balanss starp veselību un savu rezultātu uzlabošanu. Šī iemesla dēļ nolēmu operēt celi. Operācija noritēja veiksmīgi. Šobrīd tā ir palēlinājusi manu ceļu uz Tokijas Olimpiskajām spēlēm, bet esmu cīnītāja," rakstīja Laura.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas