Reiniks atklāj pārsteidzošu novērojumu par latviešu dalībnieku "Ekstrasensu cīņās"

tautaruna.lv 6.augusts 2020, 12:44
 
Vladislavs Proškins/F64
Šobrīd televīzijā tiek pārraidīta populārā šova "Ekstrasensu cīņas" 20. sezona, kurā piedalās arī divi dalībnieki no Latvijas. Savu viedokli par redzēto šovā paudis mūziķis Lauris Reiniks.

Reiniks sociālajā vietnē Twitter atklājis novērojumu par vienu no latviešu dalībniekiem šovā.

"Skatos jaunās "Ekstrasensu cīņas". Kā parādās latviešu ekstrasenss Ivo, tā vienmēr uzreiz fonā komiska mūzika tiek likta. Vienmēr... Mēdz teikt, ka galvenais ir piedalīties...Bet vai šoreiz vajadzēja?" raksta Reiniks.

Jau vēstīts, ka šova “Ekstrasensu cīņas” 20. sezonā piedalās divi dalībnieki no Latvijas - Ivo Puriņš un Sergejs Afanasjevs, kurš pats sevi dēvē par Doktoru Maiklu.

Sergejs Astafjevs jeb, kā pats sevi dēvē, Doktors Maikls atklāj iespaidus par dalību šovā un citiem tā dalībniekiem. Šova filmēšanas procesu viņš raksturoja kā ļoti spraigu, dažbrīd pat mokošu.

"Trīs, četras dienas pēc kārtas filmēšanas. Uzreiz filmē divus, trīs sižetus. Diennaktīm ilgi. Piemēram, mūs veda uz Smoļensku. Atbraucām pulksten 16, bet mani sāka filmēt pulksten 6 no rīta. Filmēja visu nakti. Nofilmēja, uzreiz sēdināja vilcienā atpakaļ uz Maskavu, kur jau vakarā filmēšana paviljonā. Milzu stress. Daudzi dalībnieki ”norāvās”, jo smags, stresa pilns laiks," atklāj Doktors Maikls.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:18

Jaunākās diskusijas