Saslimusi aktrises Anastasijas Zavorotņukas meita

tautaruna.lv 5.augusts 2020, 19:29
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Krievijas aktrises Anastasijas Zavorotņukas meita Anna Zavorotņuka paziņojusi, ka viņa ir nopietni saslimusi.

Jau vēstīts, ka krievu aktrise, seriāla ”Mana mīļā aukle” zvaigzne Anastasija Zavorotņuka turpina cīņu ar smadzeņu audzēju. Šobrīd veselības problēmas ir arī viņas meitai Annai.

View this post on Instagram

A post shared by @anna_zavorotnyuk on

Jaunā sieviete soctīklos paziņojusi, ka viņa ir nopietni saslimusi. Anna atgādina saviem sekotājiem būt uzmanīgiem šajā laikā. Jaunā sieviete apgalvo, ka veikusi Covid-19 testu, bet rezultātu vēl nav saņēmusi. "Simptomi ir ļoti līdzīgi stipram saaukstēšanās gadījumam (drudzis, aizlikts deguns un klepus). No vienas puses es saprotu, ka mums visiem, iespējams, ir jāsaslimst, lai iegūtu vispārēju imunitāti. Bet, no otras puses, mums jābūt ļoti uzmanīgiem, it īpaši, ja mēs dzīvojam kopā ar vecākiem un vecvecākiem. Tā kā saskaņā ar vispārējo statistiku jauns ķermenis tiek galā ar vīrusu daudz vieglāk, bet vecākiem cilvēkiem tas ir ļoti grūti. Kamēr es neesmu uzzinājusi savus rezultātus, es esmu ieslēgusies istabā un izbāžu degunu tikai, lai paņemtu šķīvi ar ēdienu. Rūpējies par sevi un mīļajiem," aicina Anna.

Jau vēstījām, ka jūlija vidū aktrises Anastasijas Zavorotņukas meita Anna Zavorotņuka paziņojusi, ka gatavojas pamest savrupmāju Krekshino ciematā.

Anna paziņojusi, ka kopš rudens dzīvos atsevišķi no tuviniekiem. Aktrises meita pabeigusi remontu dzīvoklī Maskavas centrā un šobrīd gatavojas uz turieni pārcelties.
Viņa gan atklāj, ka skums pēc dzīves savas mātes mājā. Anna atzina, ka nedeļas nogalēs plāno apciemot savus tuviniekus. Pārējā laikā gan viņa būs sastopama lielpilsētā.
Vēstīts, ka ar vēzi slimā krievu aktrise Anastasija Zavorotņuka pēc ārstēšanās atgriezusies mājās, kur viņas stāvokli joprojām uzrauga speciālisti

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas