Soctīklos apspriež Rebekas Kohas lēmumu noslēgt karjeru

tautaruna.lv 5.augusts 2020, 12:55
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Komentējot Latvijas svarcēlājas Rebekas Kohas lēmumu noslēgt sportistes karjeru, mikroblogošanas vietnes Twitter lietotājiem ir dažādi viedokļi.

Kā tika vēstīts, LOK veikusi ierakstu sociālajā vietnē Facebook, kurā citē Latvijas Olimpiskās vienības vadītāju Einaru Fogeli.

"Latvijas Olimpiskās vienības vadītājs Einars Fogelis: “Šodien videokonferences laikā Rebeka Koha paziņoja, ka noslēdz sportistes karjeru. Respektējot Rebekas izvēli un sakot paldies par ieguldīto darbu, vienojāmies, ka līdz 1.septembrim saņemsim rakstisku iesniegumu par izstāšanos no Latvijas Olimpiskās vienības. Līdz ar iesnieguma saņemšanu tiek pārtraukts atlētes finansējums no LOV.”"
Sociālo tīklu lietotājiem ir dažādi viedokļi par Rebekas lēmumu.
"Pavisam dažādas sajūtas: 1) Gribas reāli lamāties; 2) Gribas vēlēt visu to labāko tālākajā dzīves posmā; 3) Gribas, lai nezaudējam kārtējo mūsu zelteni- nu Jūs jau zināt, kam un kāpēc (atmiņas par kādu dāmu Ēģiptē)," teikts ierakstā.

"Žēl. Rebeka bija daudz ieguldījusi, lai pasaulē nestu gan savu, gan Latvijas vārdu, bet izvēle ir jārespektē. Paldies Rebekai par ieguldīto darbu!" teikts vēl kādā komentārā.

"Žēl, olimpisko medaļu pretendente svarcēlāja Rebeka Koha 22 gadu vecumā noslēdz karjeru. Prieks, olimpisko medaļu pretendente svarcēlāja Rebeka Koha noslēdz karjeru, vairs nebojās veselību," teikts vēl kādā ierakstā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:56

Jaunākās diskusijas