Meganas Mārklas pusbrālis skarbi izsakās par māsas rīcību

tautaruna.lv 5.augusts 2020, 15:47
 
Reuters/Scanpix/Leta
Jau vēstīts, ka jaunā grāmata par Meganu un Hariju atklājusi daudz jaunu faktu par pāra dzīvi un notikumiem, kas saistīti ar viņu lēmumu atteikties no karaliskajiem pienākumiem. Tagad atklātībā nācis Meganas pusbrāļa viedoklis par pusmāsas rīcību, kurā Tomass Mārkls Juniors izsakās nesaudzīgi, ziņo britu tabloīds "Daily Mirror".

Meganas pusbrālis norādījis, ka māsas lēmums atteikties no karaliskajiem pienākumiem ir "muļķīgākā lieta, ko viņa jebkad darījusi".

Viņš apgalvo, ka šis lēmums, kurš krasi mainījis pāra dzīvi, nodarīs ļaunumu viņu laulībai. Tomass medijam "Express" esot atklājis: "Mans tēvs teica, ka karaliskās ģimenes pamešana ir muļķīgākais, ko Megana ir jebkad darījusi. Viņš par viņu uztraucas."

Tomass Juniors arī atklājis, ka Megana nav sazinājusies ar tēvu pat viņa 76. dzimšanas dienā.

Ekskluzīvā intervijā, Meganas pusbrālis esot apgalvojis, ka ar tēvu sazinās katru dienu un viņi ir atmetuši cerības jebkad atkalapvienoties ar Meganu.

"Viņš viņai neuzticas un negrib pazīt viņu melu, manipulēšanas un viltības dēļ. Viņš tikko nosvinēja 76. dzimšanas dienu un lieki teikt, ka Megana nedeva nekādu ziņu," apgalvo Tomass Juniors.

53 gadus vecais Tomass arī norāda, ka tēvs noliedz grāmatā apgalvoto, ka ignorējis Meganas īsziņas un zvanus pirms karaliskā pāra kāzām 2018. gadā. Pusbrālis uzsver, ka tēvs tobrīd atradies slimnīcā un viņa telefons bijis izslēgts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:32

Jaunākās diskusijas