Megana atzīmē 39. dzimšanas dienu; kā viņu sveic karaliskā ģimene?

tautaruna.lv 4.augusts 2020, 13:42
 
AP/Scanpix/Leta
Šodien, 4 augustā, Megana Mārkla atzīmē savu 39. dzimšanas dienu. Par spīti skandāliem, kurus atklājusi jaunā grāmata par Hariju un Meganu, arī karaliskās ģimenes pārstāvji sveikuši hercogieni svētkos.

Kā raksta britu tabloīds "Daily Mirror", Elizabete II, Keita Midltone un princis Viljams Mārklu sveikuši ar sociālās vietnes Instagram palīdzību.

Oficiālajā Kensingtonas pils profilā šodien publicēts veltījums Meganai: "Šodien vēlam daudz laimes dzimšanas dienā Saseksas hercogienei!" Pie ieraksta pievienotas arī balonu un svētku tortes emocijzīmes.
View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Arī Elizabete II sveikusi Meganu ar soctīklu palīdzību, novēlot dāmai daudz laimes dzimšanas dienā. Ierakstu papildinājis foto, kurā Megana redzama kopā ar karalieni kopīgajā vizītē.

Jau vēstīts, ka šī gada sākumā Harijs un Megana paziņoja par atkāpšanos no karalisko pienākumu pildīšanas. Vēl pirms tam dokumentālā filmā Harijs neslēpa, ka ir atsvešinājies no brāļa Viljama. Tiesa, arī Ketrīnas un Meganas starpā pirms tam nav valdījusi nevainojama saskaņa. Piemēram, Harija un Meganas kāzu dienā dāmas paspējušas "saiet ragos" vien ziedu meiteņu tērpu dēļ.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:55

Jaunākās diskusijas