"Ir tik labi būt kopā!" Intars Rešetins dalās ar jautrām ģimenes kopbildēm

tautaruna.lv 9.augusts 2020, 20:41
 
F64 Photo Agency
Ar ģimenes kopbildi un ar humora pilnu fotogrāfiju aprakstu dalījies aktieris un režisors Intars Rešetins. Viņš aprakstījis, kā viņa saime gatavojas uz kopbildi, kas nav nemaz tik vienkāršs uzdevums.

"Vesela dramaturģija, jeb ģimenes drāma piecos cēlienos ar laimīgām beigām! Deadpeoplefestivālā beidzot ir reize, kad visi bērni (ar savām ģimenēm) atbrauc pie vecākiem, lai apciemotu senčus, kuri atdusas Dieva mierā, paēstu pusdienas un satiktu sen neredzētos radus.

Lai to labāk atcerētos, protams, tiek rīkota fotosesija uz kuru visus pierunāt (faktiski nekad) nav iespējams - vienam nav garastāvokļa, otram izejamo ūzu, trešais (to par sevi es, lai gan saviem vecākiem skaitos vidējais bērns) tikmēr iemeties ķiršos (kas vēl nav strazdu noēsti vai savārīti kompotos un zaptēs), jo jau no bērnības, jāteic, ķirši ir mans lielākais kārums, sevišķi skābie!!! (laikam iepriekšējā dzīvē esmu bijis strazds) [...] - lai nu kā, šeit foto uzskatāmi fiksētas manis aprakstītās darbības - ceļš līdz foto!

Labi, ka netika fiksēts stāsta nobeigums, kad uz fotosesiju saaicināja manu vecāku mazbērnus (manas dūdas tai skaitā) - vesels lērums, Jesus soldenais, tāda sajūta, ka esam dzīvojuši kādu brīdi bez elektrības, ja saprotat zemtekstu.. uhhh.. Ko es ar to gribēju pateikt? Ir tik labi būt kopā! Ģimenē, ar savējiem, bez maskām un izlikšanās! Mēs esam tādi, kādi esam, un tādi arī paliksim!" saka Intars.

View this post on Instagram

A post shared by Intars Rešetins (@intars.resetins) on

Ģimenes kopbildē redzami Intara vecāki, kā arī brālis un māsa.

Aktieris un režisors visai bieži dalās ar fotomirkļiem no savas ģimenes. Vienā no šādām reizēm Intara sekotāji bija pārsteigti, cik viņš ir līdzīgs savam tētim jaunībā.

Intars Rešetins ir latviešu aktieris, teātra režisors un televīzijas raidījumu vadītājs. Dailes teātra aktieris kopš 1999./2000.gada sezonas. 2004. gadā saņēmis "Spēlmaņu nakts" balvu nominācijā "Labākais jaunais skatuves mākslinieks". Kā režisors debitējis Dailes teātrī 2014. gadā ar izrādi "Nakts vēl nav galā".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:17

Jaunākās diskusijas