Atklājas Meganas teiktais par Keitas un Viljama kāzām

tautaruna.lv 3.augusts 2020, 13:46
 
GEORGE ROGERS/SIPA/Scanpix/Leta
Megana Mārkla esot komentējusi Keitas Midltones un prinča Vijama karaliskās kāzas vēl ilgi pirms pati kļuva par karaliskās ģimenes locekli, vēsta britu tabloīds "Daily Mirror".

Pirms kļūšanas par Saseksas hercogieni Meganai bija daudzsološa aktrises karjera. Tāpat viņa bija autore veiksmīgam blogam "The Tig".

Megana atzinusi, ka bērnībā, atšķirībā no tradicionālām princesēm, vēlējusies kļūt par Ši-Ra, Spēka princesi no 1980 gadu multfilmas He - Man, kura bijusi "karaliskā dumpiniece" un cīnījusies ar zobeniem. "Mēs noteikti šeit nerunājam par Pelnrušķīti," rakstījusi Mārkla.

Megana rakstījusi: "Pieaugušas sievietes šķietami saglabā bērnības fantāzijas. Paskatieties uz ažiotāžu un apstākļiem, kas aptver karaliskās kāzas un nebeidzamajām sarunām par princesi Keitu."

Jau vēstīts, ka Megana Mārkla nofotografēta lietuviešu apģērbu zīmola "Magic Linen" kleitā "Toscana", kas internetveikalā maksā 68 eiro. Par šo notikumu informēts zīmola Facebook lapā. "Mēs esam patīkami satraukti! Krāšņā Saseksas hercogiene Megana Mārkla šodien tika pamanīta valkājot mūsu balto lina kleitu "Toscana"!" teikts ierakstā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:02

Jaunākās diskusijas