Advokāts atradis veidus, kā attaisnot Jefremovu

tautaruna.lv 3.augusts 2020, 13:15
 
Tass/Scanpix/LETA
Advokāts pastāstījis, kā Krievijas aktieris Mihails Jefremovs, kas Maskavas centrā izraisīja traģisku avāriju, var izvairīties no soda.
Pazīstamais advokāts Boriss Lokšins novērtēja, cik lielas ir Jefremova izredzes palikt brīvībā. Viņaprāt, varianti ir vairāki.

"Pirmais - Jefremova mašīnai uzsprāga stūres pastiprinātāja sūknis, saistībā ar šo auto vadību nebija iespējams kontrolēt. Mašīna kā brauca uz priekšu, tā arī aizbrauca. Ja veiks ekspertīzi un atklās, ka tiešām tā ir bijis, tas nozīmē, ka avārija saistīta ar auto tehniskajām problēmām. Tādu ekspertīzi var veikt, īpaši tad, ja ir nauda," pauda advokāts.

"Otrs variants - Jefremovs nebija pie auto stūres avārijas brīdī. Var pat uzpirkt kādu cilvēku, kas pateiks, ka bija pie auto stūres. Jefremovs, redzot, ka ir alkohola reibumā, izsauca šoferi un palūdza aizvest ar viņa auto. Pēc avārijas šoferis aizbēga, jo nobijās," piebilda advokāts.

Advokāts gan uzsvēra, šos variantus izdomājis tikko. Patiesībā to ir vēl vairāk un arī citi advokāti var fantazēt tik pat labi, īpaši ja zināmi visi notikušā apstākļi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:10

Jaunākās diskusijas