Katrīna Puriņa-Liberte zaudējusi ģimenes mīluli

tautaruna.lv 3.augusts 2020, 14:30
 
Raitis Plauks/F64
TV šova „Latvijas princese” 2008 uzvarētāja Katrīna Puriņa-Liberte sociālajā tīklā Instagram atklājusi, ka zaudējusi ģimenes mīluli - kaķi vārdā Filips

Katrīna raksta, ka jūnija vidū kaķim tika atklāta slimība.

"Pagājušo nakti, līdz viņa pēdējam sirdspukstam, biju blakus savam draugam, kurš mūsu ģimenē dzīvoja nu jau sešpadsmit gadus. Neskatoties uz jūnija vidū atklāto slimību, viņš turējās kā džentelmenis līdz šīs slimības cīņas beigām, lai nu dotos nākamajā piedzīvojumā.


Es priecājos un esmu pateicīga par šiem daudzajiem gadiem, kas mums tika doti kopā, bet es ļoti skumstu par to, cik ļoti man pietrūks viņa “murrņau” katru reizi, kad atnāku mājās, viņa pieglaušanās, kad pamostos, viņa skrāpēšanās pie durvīm, jo vajag dzert tieši tikai tekošu ūdeni vannā, viņa sarunas ar centra kaijām un vārnām pie loga, viņa uzgūlšanās papīra lapai vai grāmatai, no kuras es mācos. Man pietrūks viņa viedums, miers un graciozitāte. Man Filips ļoti, ļoti pietrūks.

Gribēju pateikt publisku paldies Cendera klīnikas veterinārārstēm dr Madarai Teterovskai un dr Marinai Hitrovai, par Filipa uzturošo terapiju, aprūpi un respektu pret mūsu ģimenes izvēli cīnīties un darīt visu, lai mēs varētu ar Filipu būt kopā visu šo slimības laiku. Paldies Cendera klīnikas dežūrkolekīvam, kas notolerēja, ka varu ierasties nakts vidū, bez kaķa un jautāt pēc padoma un taisīt konsīliju. Paldies arī Veterinārmedicīnas tehnoloģiju centram Rīgā un Kavet klīnikas ārstiem, ar kuriem konsultējoties mēs nonācām pie pareizas diagnozes un terapijas, diemžēl sākotnēji kādā citā klīnikā uzstādīta diagnoze un ārstēšana bija pilnīgi neatbilstoša. Tikai mana slāviskā uzstājība un profesijā iegūtā neatlaidība, lika rakt, rakt un rakt, lai mēs saprastu- kas tad Filipam kaiš. Skumji paliek domājot, kas šādos gadījumos notiek ar citiem dzīvniekiem, kuru saimnieki nav tik traki, cik es, kuri nevar nemaz atļauties tādas uzturošas terapijas, vai izbraukt vienā vakarā visas klīnikas, lai savāktu konsīliju slēdzienus.... Mēs izdarījām visu. Mēs kopā baudījām katru dienu, kas mums dota. Mēs bijām kopā skumjās, bet arī lielā lielā mīlestībā visu šo smeldzīgo laiku," raksta Katrīna.

View this post on Instagram

A post shared by dr.Katrina Purina-Liberte (@perlumamma.lv) on

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas