Kristīne Virsnīte: Es varēju droši būt vēl dullāka!

tautaruna.lv 8.augusts 2020, 17:42
 
Ekrānuzņēmums no Instagram/Kristīne Virsnīte
TV raidījumu vadītāja Kristīne Virsnīte kārtējo reizi sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar iedvesmojošu ierakstu, kurā dalās ar atklāsmi par laika ritējumu.
"Pirms pāris dienām, braucot mājās no Aizputes, kad ceļš bija gana tāls, lai domātu, sevi pieķēru pie savādas sajutas - jaunība aiziet... To tā grūti izskaidrot, taču tāda savāda apjausma, ka laika paliek arvien mazāk, lai sajustu, saprastu, piedzīvotu, sagaršotu, satiktu. “Es varēju droši būt vēl dullāka!”, pie sevis nomurmināju, veroties ņirbošajās gaismās, kas skrēja pretī pa lielceļu un reizē ar tām pārliecība kā tāds vilnis, kas saka, ka jātiek vaļā no visa liekā, no bullsh*ta attiecībās ar cilvēkiem.

Dzīve ir pārāk vērtīga, lai to pavadītu nevērtīgās sarunās par laikapstākļiem, lai būtu kopā ar cilvēkiem, kuri tikai ņem, lai baidītos iestāties par sevi vai vispār to vien darītu, kā baidītos - sākt, pateikt, aiziet... Tas vēlās vakara stundas brauciens pie auto stūres divatā ar savām domām bija pierādījums man pašai, ka mēs nudien nožēlosim to, ko nebūsim izdarījuši, jo nobijāmies," raksta Kristīne.

View this post on Instagram

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:04

Jaunākās diskusijas