Saimniekšova zvaigzne Gunārs pārsteidz ar sakāmo par citplanētiešiem

tautaruna.lv 2.augusts 2020, 14:51
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
Šovos ‘’Saimnieks meklē sievu’’ un ‘’Piecērt Eglītei!’’ zvaigzne Gunārs Sārtaputns pēc izplosīšanās šovos nodevies pārdomām par dzīvi kā tādu. Saimnieks izpētījis dažādus materiālus, kas, pēc viņa domām, pierāda citplanētiešu eksistenci, un pošas Balvos dibināt citplanētiešu interesentu domubiedru klubiņu, raksta "skaties.lv".
"Vienvārdsakot - meklēju domu biedrus, cilvēkus, kuri bijuši prom no planētas kopā ar citplanētiešiem vai tos redzējuši. Domubiedru klubu, kurā katrs pastāsta, ko redzējis,’’ paziņo Gunārs.


Lai tie nebūtu tikai tukši vārdi un viņš neizklausītos jucis, saimnieks aicina neticētājus pameklēt internetā informāciju par citplanētiešu kuģi, kas notriekts Brazīlijā. Gunārs esot aktīvi sekojis šīm ārvalstu ziņām un ir pārliecināt, ka notriektā kuģa pasažierus esot ‘’savākusi Amerika’’, tiesa, par citu planētu kaimiņu likteni uz Zemes nekas plašāk nav zināms.

Gunārs gan jau šo to izspriedis - saimnieks uzskata, ka Amerikas prezidents ar ciemiņiem no citas planētas parakstījis slepenu līgumu.

‘’Padomājiet paši - mobilie telefoni un mobilais tīkls - tā ir citplanētiešu programma! Amerika iet uz trakāko,’’ tā Gunārs.


Saimnieks uzskata, ka informācija par citplanētiešiem jābūt brīvi pieejamai, to nedrīkst slēpt, jo informācijas slēpšana tikai rada aizspriedumus un stereotipus.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas