Atklājas jauni fakti par Harija un Viljama ģimeņu attiecībām

Baiba Puriņa 1.augusts 2020, 11:13
 
AFP/Scanpix/Leta
Jaunā grāmata par Harija un Meganas atteikšanos no karaliskajiem pienākumiem, atklājusi, ka "fantastiskā četrinieka" attiecības neesot tik rožainas, vēsta amerikāņu tabloīds "E! News".

Žurnālistu Omida Skobija un Karolinas Durandas grāmata atklājusi jaunas detaļas par attiecību dinamiku starp četrotni, kad ģimenē ienākusi Megana.

Saskaņā ar grāmatas fragmentiem, kas publicēti "The Sunday Times", princis Viliams esot Harijam lūdzis nesteigties ar jaunajām attiecībām. "Izmanto tik daudz laika, cik tev nepieciešams, lai iepazītu to meiteni," grāmatā citēts Viliams un šis padoms esot ļoti sadusmojis Hariju.

Tāpat atklājies, ka Megana un Keita patiesībā sākumā nav bijušas īpaši draudzīgas. 2017. gadā pirms Harija un Meganas kāzām, abas sievietes esot devušās iepirkties uz vienu vietu, taču Keita esot devusies prom savā mašīnā.

Tāpat atklāts, ka Megana vīlusies, ka abas dāmas nav veidojušas ciešāku saikni, gūstot līdzīgu pieredzi.Tiek norādīts, ka saskaņā ar avotiem, Keita uzskatīja, ka viņai ar Meganu nav nekā kopīga, izņemot to, ka abas dzīvo Kensingtonas pilī.

Tāpat grāmatā akcentēts, ka pēc skandalozā lēmuma, kad abi pāri atkal tikušies, Keita pret Meganu bijusi vēsa un izvairījusies no acu kontakta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:40

Jaunākās diskusijas