Latvijas šovu zvaigzne pamatīgi maina dzīvi

tautaruna.lv 31.jūlijs 2020, 10:30
 
facebook.com
TV šova ”Lauku sēta” atlasēs kā savu visu laiku mīļāko šī šova varoni teju katrs otrais nosauca Normundu Sakoviču jeb Latvijas Stifleru. Puisis atklāj ka pēc vētrainiem un piedzīvojumu pilniem gadiem viņa dzīve beidzot sakārtojusies, raksta "skaties.lv".

Pagājušajā vasarā Stiflera dzīve gāja kā pa celmiem - puisis aizbrauca uz Vāciju peļņā, bet drīz vien steidzās mājās, jo baidījās, ka Latvijā palikusī meitene neizturēs attāluma attiecības.

Pagājušā gada izskaņā Stiflers bija iekārtojies Rīgā un ”piestrādāja” pie ”Lauku sētas” saimnieces Sarmītes.

Kā nu atklāj ”Lauku sētas” fanu favorīts, viņš izlēmis vairs pa pasauli nemētāties.

”Tagad atkal dzīvoju Aizkrauklē. Esmu uzsācis kopdzīvi ar savu meiteni jau apmēram četrus, piecus mēnešus. Mums tagad ir pašiem savs dzīvoklis Aizkrauklē!” atklāj Stiflers.

Līdz ar stabilu attiecību uzsākšanu, sakārtojusies situācija arī Stiflera maciņā. Iepriekš puisis mētājies pa darba vietām ārzemēs un galvaspilsētā, ik pa brīdim iekuļoties parādos. Nu viņš sapratis, ka labam darbiniekam nav jāskrien pakaļ darbam - tas pats tevi atradīs. Un dzimtajā Aizkrauklē Stiflera ”zelta rokas” ir izslavētas.

”Beidzot normāli strādāju! Varu teikt tā - es strādāju visur! Pilnīgi visur, visādās vietās! Daru visu, un viss izdodas!” kā brīvmākslinieks iekārtojies Stiflers.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:47

Jaunākās diskusijas