Intars Busulis atklāj interesantu faktu par savu bērnību

Viktorija Gabrjuna 1.augusts 2020, 14:33
 
Vladislavs Proškins/F64
Dziedātājs Intars Busulis sociālajos tīklos dalījās ar atmiņām no bērnības - kā viņš pavadījis laiku kopā ar tēvu.

Busulis atceras, kā kopā ar tēvu braucis tirgot cukurvati.

"Ja kas, mans Tēvs kādreiz tirgoja cukurvati gan Talsos, gan Talsu apkaimē un Jūrmalā - Kauguros. Pārvietojāmies zilā Zaporožecā. Mēs vienmēr braucām līdzi un rullējām papīra puļķīšus," stāsta Busulis.

Busuļa sekotāji neskopojās ar komplimentiem, rakstot, ka, paskatoties uz šo foto, gribas smaidīt un bilde uzlabo noskaņojumu.

"Super foto - reizē uzlabo noskaņojumu un rada vēlēšanos ja ne pēc cukurvates, tad vismaz pēc kaut kā salda. Un paldies par jaukajām atmiņām. Es gan cukurvati pamēģināju, tikai jau būdama pieaugusi - un arī tā bija mazā bundžiņā, nevis šī gigantiskā vate uz kociņa. Bērnībā man vecāki labprāt ļāva dzert gāzēto sodas ūdeni un ēst saldējumu, kad varējām to atļauties, bet laikam uzskatīja, ka milzu cukurvate - tas ir par traku un neder veselībai, tāpēc mēs vienmēr gājām garām cukurvates stendam un es varēju tikai ar ilgošanos noskatīties (jo nebiju bērns, kurš mēģina vecākiem izdīkt lietas un saldumus). Kad paaugos, likās, ka nu jau tam ir par vēlu. Turklāt man šīs cukurvates izmēri tik un tā iedveš nelielas šausmas," teikts kādā komentārā.

View this post on Instagram

A post shared by Intars Busulis (@intarsbusulis) on

Intars Busulis ir latviešu mūziķis, dziedātājs un trombonists. Pirmo atpazīstamību guvis muzicējot grupā "Caffe", kā arī bijis daudzu konkursu laureāts.

Bijis raidījumu vadītājs Radio SWH. Ir biežs Latvijas, Baltkrievijas un Krievijas šovu, raidījumu un koncertu viesis un dalībnieks. Intars Busulis ir precējies, ģimenē ir četri bērni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas