Sokolova skarbie vārdi Rebekai Kohai

tautaruna.lv 29.jūlijs 2020, 9:20
 
Gints Ivuškāns/ F64
Fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs, komentējot Latvijas svarcēlājas Rebekas Kohas lēmumu pievērsties islāmam, raksta, ka viņš ir šokā.

Sokolovs raksta, ka šāda veida attiecības pārsvarā norit pēc līdzīga scenārija.

"Esmu šokā. Negribu teikt neko sliktu. Nepazīstu ne Rebeku, ne to čali. Bet, pazīstu ap 10 sievietes, kam bija līdzīga pieredze.


Vienmēr notiek līdzīgs scenārijs. Attiecības sākās, ka skaista pasaka. Ļoti galants vīrietis, apbur ar komplimentiem un visādi izrāda savu lielu mīlestību. Attiecības izskatās mega romantiski. Ka filmā. Sieviete, it īpaši jauna, nevar vairs kritiski domāt un pieņem viņa "ticību" un pārvācās uz viņa valsti.


Tālāk notiek šādi: vīrieša attieksme radikāli mainīsies. Pakāpeniski, sievietei tiks parādīta viņas vieta. Jo šajā "tīcībā", sievieti ciena tikai nedaudz vairāk nekā suni. Sievietes loma ir sēdēt mājās, dzemdēt bērnus un apkalpot vīrieti. Viņai nebūs savas personīgas dzīves un nebūs privātuma un sava viedokļa. Sieviete, ka manta, piederēs konkrētam vīrietim. Mūsu mentalitātei tas nav īsti pieņemami, tāpēc pēc kāda laika, sieviete mēģinās no vīrieša izšķirties un tik uz Latvija atpakaļ. Tas nebūs viegli, un visdrīzāk, viņa saskarsies ar mājas vardarbību un citam briesmīgam lietām. Esmu dzirdējis pilnīgi identiskus stāstus, no vairākām meitenēm.


Nedrīkst izslēgt iespēju, ka Rebekas gadījumā būs izņēmums 1 uz 1000000, bet mazticams. Ceru, ka viņas piedzīvojums beigsies labi," raksta Sokolovs.

Tomēr fotogrāfs pauž uzskatu, ka Rebeka nebūs izņēmums.

"Mani prasa, - kāpēc viņa nebūs izņēmums? Diemžēl nebūs. Tāpēc, ka viņā JAU pieņēma spēles noteikumus. Viņa paslēpa matus, izdzēsa bildes, pieņēma šo "ticību". Nevis čalis kļuva par ateistu, nodzena bārdu un pārvācās uz LV, bet - viņa. Viņā jau piekāpjas," piebilst Sokolovs.

Jau vēstījām, ka Rebeka Koha pavēstījusi, ka pārgājusi islāmā.

Rakstot par pievēršanos islāmam, Rebeka pauž, ka ir pieņēmusi svarīgu lēmumu, jūtas laimīga un ir pārliecināta, ka rīkojas pareizi.

Viņa lūdz respektēt šādu lēmumu un paklusēt tos, kam par šo lēmumu nav sakāms nekas labs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:35

Jaunākās diskusijas