Aktieris Egils Melbārdis ar amizantu foto sveic dēlu ar izlaidumu

tautaruna.lv 26.jūlijs 2020, 15:42
 
Ekrānuzņēmums no Instagram/ Egils Melbārdis
Aktieris Egils Melbārdis sociālajā vietnē Instagram publicējis aizkustinošu ierakstu par dēla Gustava izlaidumu.

Publicētajā attēlā Egils redzams turam dēlu paceltu rokās.

"Manam Dēliņam- Gustavam Melbārdim izlaidums!! Lepojos!! Liels Paldies Rīgas Doma kora skola!! Tik uz priekšu taures sauc!!" raksta lepnais tētis.
View this post on Instagram

A post shared by Egils Melbārdis official (@egilsmelbardis) on

"Apsveicu absolventu un viņa lielākos līdzjutējus! Jums patiesi ir pamats lepoties!" raksta viena no aktiera sociālās vietnes sekotājām.

Vakara Ziņas jau vēstīja, ka akcijas "Aktieri izvēlas Latvijā radīto" aizsācējs un iniciatīvas autors ir aktieris Egils Melbārdis. "Pirms kāda laika sāku organizēt tradicionālo teātra krustavecāku un krustbērnu pasākumu, tālab uzrunāju vairākus Latvijas uzņēmumus, aicinot viņus maniem kolēģiem nodot sveicienus - dažādus Latvijā tapušus produktus. Atsaucība bija ļoti liela, bet tad diemžēl iestājās krīze, teātri aizklapēja ciet, bet pasākumu nācās atcelt jeb pārcelt uz nenoteiktu laiku. Taču uzņēmēji šos sveicienus aktieriem joprojām ļoti gribēja nodot, un es sapratu, ka mums kaut kas ir jādara Latvijas uzņēmēju labā, tāpēc izveidojām šo akciju, aicinot cilvēkus ikdienā izvēlēties Latvijā tapušas lietas. Manuprāt, šajā laikā tas ir tas, ko var darīt katrs Latvijas iedzīvotājs valsts labā šajos smagajos apstākļos," atklāj Egils.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas