Harijs beidzot komentē runas par labdarības fondu izkrāpšanu

tautaruna.lv 26.jūlijs 2020, 12:00
 
AFP/Scanpix/Leta
Princis Harijs sniedzis beidzot atbildējis apvainojumiem par ļaunprātīgu labdarības līdzekļu izmantošanu, vēsta "Entertainment Tonight"

Nedēļas sākumā tika ziņots, ka saņemta sūdzība par diviem Harija projektiem - Sussex Royal, kurš šobrīd ir apturēts un Travalyst. Sūdzībā tiek apgalvots, ka labdarības līdzekļi netiekot atbilstoši izmantoti, kā arī pastāvot interešu konflikts un "neatkarības trūkums".

Harijs ir noliedzis visas apsūdzības un viņa pārstāvji ir izplatījuši oficiālu paziņojumu.

"Saseksas hercogs vienmēr ir un turpinās nodoties labdarības darbiem. Tas ir viņa dzīves fokuss un nodošanās labdarībai ir viņa pamatprincips, kas redzams arī pēc viņa daudzo labdarības projektu ietekmes un veiksmes Lielbritānijā un citur. Ir ļoti aizvainojoši redzēt šos nepatiesos apvainojumus par Saseksas hercogu un viņa darbu labdarībai. Tas ir pamelojoši un aizvainojoši visām organizācijām un cilvēkiem, ar kuriem viņš sadarbojies," oficiāli paudis prinča pārstāvis.

Tiek uzsvērts, ka Harijam nekad neesot bijusi personiska finansiālā interese par labdarības darbu un viņš vienmēr esot itkia vēlējiem "atbalstīt citus un radīt pozitīvas pārmaiņas".

Tāpat tiek atzīmēts, ka visas darbības, kas saistītas ar labdarības fondiem, esot caurskatāmas un ētiskas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:35

Jaunākās diskusijas