Virsnīte atklāj, kāpēc vairs necīnās ar nelabvēļiem

tautaruna.lv 26.jūlijs 2020, 19:00
 
Ekrānuzņēmums no Instagram/Kristīne Virsnīte
Televīzijas raidījumu vadītāja un žurnāliste Kristīne Virsnīte, kura sociālajā vietnē Instagram mēdz bieži atklāti dalīties ar dažādām pārdomām un atziņām, atklājusi, kāpēc mainījusi uztveri par cilvēku nepatīkamajiem komentāriem.

Virsnīte ierasktā atklāj, ka šī vasara ir pavisam citādāka nekā visas iepriekšējās: "[...]dzīve kaut kā tik łoti izteikti rāda par ko ir vērts skumt un raizēties un to, kas ir absolūti sīkumi uz visa notiekošā fona. Ja vēl pirms šīs vasaras es smeldzīgi uztvēru to, ko man uzraksta un pasaka cilvēki ārpus mana burbuła, tagad es vairs tikai pasmaidu un pretī necīnos. Vēl nesen sańēmu vēstuli ar zińu, ka runāju tā kaitinoši, griezīgi, kas man vainas? Un man tik łoti patīk manis pašas radītā atbilde - kaut kā galīgi nesaprotu, kas nogājis greizi, taču šajā perfektajā pasaulē, kurā dzīvo tikai pareizi cilvēki, esmu gadījusies galīgi neperfekta."

Viņa norāda: "Saprotu, ka riktīgi nelāgs feils, taču tā nu tas ir noticis. Ja kādreiz es būtu metusies sevi aizstāvēt vai mēli pār plecu rautos sevi mainīt, tagad es izvēlos pamāt ar galvu un teikt - tev taisnība, pavisam nepareiza."
View this post on Instagram

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

Jau vēstīts, ka nesen Virsnīte saviem sekotājiem atklājusi, kāpēc vairs nevēlas dzīvē steigties un uzņemties pārāk daudz pienākumu.

"Man ir iepaticies dzīvot lēnāk un ne tāpēc, ka palieku vecāka, tāpēc, ka ne jau bankas konta izdruka vai diploms par “mēneša darbinieci” mani apskauj pirms miega, dzīve ir cilvēkos un pavisam mazos niekos, šī nedēļa Latvijas laukos #pagaršolatviju laikā man to tik daudz mācījusi - cilvēki nedzenas pēc kaut kā, viņi dzīvo!" pauda Kristīne.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:24

Jaunākās diskusijas