Valdmane atklāj, kas bijis grūtākais pēc šķiršanās

Baiba Puriņa 16.jūlijs 2020, 9:20
 
Ekrānuzņēmums no Instagram/ Juta Valdmane
Nesen šķirta fitnesa pāra Jutas un Ginta Valdmaņu laulība. Intervijā Lolitai Lūsei "Vispār esmu pareizā meitene" žurnālā "Ieva", Valdmane atklāj, kas pēc šķiršanās ir bijis pats grūtākais.

Kā atklāj Valdmane, laulība šķirta Covid-19 laikā nevis tāpēc, ka laulātie nespēja kopā izturēt šo laiku, bet tādēļ, ka pāris atsvešinājies un astoņu gadu laikā "izauguši katrs uz savu pusi".

"Mums beidzot bija ļoti daudz brīva laika, lai paanalizētu savu dzīvi un saprastu, ka attiecības vairs nestrādā- ka neesam tik līdzīgi, kā kādreiz šķita. Mīlestība bija beigusies," atklāj Juta.

Viņa norāda, ka šķiršanās noritējusi draudzīgi un joprojām abi apmeklējot vienu un to pašu sporta zāli. Taču Valdmane atklāj, kas pēc šķiršanās sagādājis lielākās grūtības.

"Grūtākais ir dzīvot vienai - tik ļoti biju pieradusi būt kopā ar kādu, kas nav tikai kaķis. Pārvācos uz citu dzīvesvietu - atnāku viena un aizeju viena. Ceru, ka pēc pāris mēnešiem būšu pieradusi. Cenšos retāk būt mājās - braucu uz laukiem pie vecākiem, tiekos ar draudzenēm," neslēpj Valdmane.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:36

Jaunākās diskusijas