Sandis Kiops devies atpūsties uz Itāliju

tautaruna.lv 13.jūlijs 2020, 11:31
 
Ekrānšāviņš no instagram
Kā liecina informācija sociālajā tīklā facebook, tad mūziķis Sandis Kiops devies atpūsties uz Bari, Itālijā.
"Manas vārda dienas svinību otrā puse noritēja un turpinās jau Itālijas lielpilsētā Bari," tā pie foto, kuros Sandis redzams kopā ar mīļoto sievieti Dainu raksta pats mākslinieks.

‘"Itālijā nekas neliecināja, ka te būtu noticis tas, par ko mums vēstīja mediji. Te nestaigāja katra trešā sieviete ar melnu lakatu, bet tieši pretēji - cilvēku ielās, krogos, klubiņos bija daudz vairāk, nekā iepriekšējos gadus un tusiņi gāja vaļā pilnā sparā," sarunā ar portālu "skaties.lv" norādījis S.Kiops.

Šī gada martā jau vēstījām, ka Latvijas slavenais ceļotāju pāris Sandis Kiops un Daina Laukmane koronavīrusa izplatības laikā izmanto iespēju vieglāk rezervēt viesnīcas un biļetes nākamajiem braucieniem.

Tāpat viņš rosināja ļaudis paskatīties uz koronavīrusa radīto ažiotāžu no pozitīvās puses. "Varbūt pat kritīsies cenas aviobiļetēm. Ja man tagad gadītos izdevīgs piedāvājums lidot uz Ķīnu vai Itāliju, es to noteikti pieņemtu. Vispār jau Itālijā un Ķīnā koronavīrusa karantīna ir tikai konkrētos valsts rajonos," piebilst Kiops.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:29

Jaunākās diskusijas