Jauna informācija par ezerā pazudušo seriāla "Glee" aktrisi

tautaruna.lv 10.jūlijs 2020, 14:15
 
Reuters/Scanpix/Leta
Ceturtdien vairāki ārvalstu mediji vēstīja, ka pēc atpūtas kopā ar 4 gadus veco dēlu pazudusi seriāla "Glee" aktrise Naja Rivera. 24 stundas pēc neveiksmīgiem meklējumiem, policija paziņojusi, ka šobrīd tiekot meklētas aktrises mirstīgās atliekas, vēsta "E! News".

Kā norāda likumsargi, aktrises meklēšanā iesaistīti 100 cilvēki, kuru vidū ir gan nirēji, gan šerifa departamentu darbinieki visā reģionā. Piru ezera dzelmē tiekot meklētas Riveras mirstīgās atliekas.

Likumsargi norādījuši, ka Piru ezers ir cilvēku veidots, tāpēc ir ļoti dziļš un tā gultne ir noklāta ar dažādiem gružiem.

Preses konferences laikā Venturas apgabala šerifa vietnieks Kriss Dīvers apstiprinājis, ka nav nekādu "vardarbības pazīmju" vai citu norāžu, kas liecinātu par ko vairāk kā traģisku negadījumu.

Viņš arī norādījis, ka šobrīd mērķis ir atrast aktrises mirstīgās atliekas, lai radinieki varētu viņu pienācīgi apbedīt.

Jau ziņots, ka aktrise kopā ar dēlu devusies izbraucienā ar laivu. Aptuveni trīs stundas vēlāk zēns laivā atrasts viens pats. Bērna dzīvībai briesmas nedraud. Glābšanas dienesti pēc vairāku stundu meklēšanas sievieti nav atraduši un tiek pieļauts, ka viņa, iespējams, noslīkusi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:05

Jaunākās diskusijas