Porziņģa kreklu rotās īpašs uzraksts latviešu valodā

tautaruna.lv 10.jūlijs 2020, 10:30
 
Reuters/Scanpix/Leta
Atlikušajās Nacionālās Basketbola līgas (NBA) spēlēs komandas Dalasas "Mavericks" spēlētāju kreklus rotās īpašs uzraksts. Tāds būs arī komandas spēlētājam Kristapam Porziņģim.
Kā liecina informācija mikroblogošanas vietnē twitter, tad komandas spēlētāju kreklus rotās uzraksts "vienlīdzība", kas tiks drukāts valodā, kāda ir valstī, kuru pārstāv katrs konkrētais spēlētājs.

Ziņu aģentūra LETA jau rakstīja, ka ja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonas noslēgumā Orlando tiks konstatēts vēl viens Covid-19 uzliesmojums, sezona vēlreiz tika pārtraukta, pauda NBA komisārs Edams Silvers.

Kopš 23.jūnija 25 no 351 basketbolista konstatēta saslimšana ar Covid-19. Tāpat pēdējās divās nedēļās par treniņu centru slēgšanu Covid-19 uzliesmojuma dēļ paziņojušas Losandželosas "Clippers", Denveras "Nuggets", Bruklinas "Nets", Sakramento "Kings", kā arī Miami "Heat" komandas.

"Ja mūsu iekārtotajā teritorijā tiks konstatēts kaut mazākais Covid-19 uzliesmojums, sezona atkārtoti tiks pārtraukta," teica Silvers. "Būsim norūpējušies, ja pēc visu noteikumu ievērošanas konstatēsim, ka kāds ir inficējies ar vīrusu. Tas nozīmēs, ka "burbulī" ir caurums."

Divi spēlētāji, kuriem noteikta saslimšana ar vīrusu, jau ir izolēti un komandām varēs pievienoties vien tad, kad to ļaus medicīnas personāls.

Plānots, ka spēlētāji pēc ierašanās Orlando tiks pārbaudīti trīs reizes nedēļā. NBA "burbulī" spēlētājiem nāksies pavadīt vairākus mēnešus, jo šīs sezonas fināls iecerēts oktobrī.

Sezonas izskaņā Orlando piedalīsies 13 Rietumu konferences klubi, kā arī deviņas komandas no Austrumiem. Otrdien Orlando ieradās jau sešas komandas, trešdien tām pievienosies vēl astoņas, bet pārējās astoņas ielidos ceturtdien.

Pirms izslēgšanas spēļu sākuma komandas aizvadīs astoņas spēles, lai sadalītu izsētās vietas izslēgšanas mačos.

NBA sezona atsāksies 31.jūlijā ar 22 komandu līdzdalību, tām tiekoties "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando.

Iepriekš jau ziņots, ka NBA sezonas izskaņā nebūs redzams Dāvis Bertāns, kurš šoruden kļūs par brīvo aģentu. Anžejs Pasečņiks aizvien ir Vašingtonas "Wizards" rīcībā, bet Dalasas "Mavericks" klubā vairākus treniņus jau aizvadījis Kristaps Porziņģis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:24

Jaunākās diskusijas