Rūta Reinika parādā, kā ar brāli izskatījās tīņu vecumā

tautaruna.lv 7.jūlijs 2020, 16:31
 
Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency
Pasākumu rīkotāja, dziedātāja Laura Reinika māsa Rūta publicējusi kādu atradumu - foto no 1997. gada!

"Zvans no 97’. Māsīca atsūtīja bildi. Spriežot pēc krekliņa, man ir 14 gadi, @laurisreiniks (ar pliko vēderu), attiecīgi, 18.

View this post on Instagram

A post shared by Rūta Reinika (@ruta.reinika) on

Viss bumbās. Mēs bijām no laukiem, nezinu, kāda mode tajā laikā bija pilsētā, bet mēs centāmies. Man botas no Viļņas tirgus. Sveiciens brālēnam," raksta Rūta.

Lauris un Rūta Reiniki uzauguši muzikālā ģimenē Tērvetē. Māte Dace Reinika, tēvs — Artūrs Reiniks, abi ir mūzikas skolotāji. TV ekrānos Reiniks debitēja 5 gadu vecumā, LTV raidījumā "Tiekas kaimiņi". Savu pirmo lielo skatuves pieredzi guvis sava tēva vadītajā pusaudžu poproka grupā "Auri", piedaloties dažādos bērnu un pusaudžu mūzikas festivālos, konkursos un TV raidījumos. Grupas sastāvā viņš darbojās līdz 16 gadu vecumam, kad devās savā pirmajā braucienā uz ASV, lai mācītos vidusskolā Losandželosā, ASV.

Reiniku ģimene savulaik bija arī viena no aktīvākajām dziedošajām ģimenēm 20. gadsimta 90. gadu sākumā populārajā dziedošo ģimeņu TV saietā "Spiets". Paralēli dalībai šajā projektā, Reiniki apceļoja Latviju ar koncertiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:26

Jaunākās diskusijas