Renārs Kaupers atklāj pārvērtību iemeslu

Rita Lazda 7.jūlijs 2020, 13:51
 
Aizvadītajā nedēļas nogalē, iespējams, daudziem pārsteigumu sagādāja mūziķis un grupas "Prāta Vētra" solists Renārs Kaupers, kurš sociālajā tīklā instagram ievietoja foto, kuros redzams, ka kļuvis par blondu matu cirtu īpašnieku. Vakar mūziķis atklājis šādu pārvērtību iemeslu.
Kā raksta Renārs Kaupers, tad iemesls, kāpēc mainīta matu krāsa ir viņa dalība filmā. "Starptautisks kinoprojekts - ģimenes piedzīvojumu filma Eric Stoneheart, kurā man ir epizodiska loma, kā arī ļoti pagodinoša iespēja kopā ar "Prāta Vētru" sacerēt tituldziesmu skaņu celiņam. Jau otro dienu esmu Tallinā un šodien sākās filmēšanas darbi. Pirms kameras sāka dūkt, paspēju pārmīt pāris vārdu un iemūžināt mirkli ar filmas režisoru Ilmar Raag. Kādu brīdi vēl atļaušos neatklāt, kas ir mans tēls filmā, bet pavisam drīz jau arī šis priekškars kritīs!! Intriga!" sociālajā tīklā instagram klāsta R.Kaupers.
View this post on Instagram

A post shared by renārs kaupers (@driznaks007) on

Šī nebūs pirmā reize, kad šīs mūzikas grupas veikums skanēs kāda kinolentē. Piemēram, mūsu valsts mūziķu veikums dzirdams arī filmā "Septiņas vakariņas."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:39

Jaunākās diskusijas