Samanta Tīna komentē baumas par šķiršanos

Rita Lazda 7.jūlijs 2020, 12:10
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
Lai gan dziedātājas Samantas Tīnas gaitas vēl nesen bija vērojamas raidījumā "Slavenības. Bez filtra" un tur netrūka arī kadru, kuros redzams viņas mīļotais vīrietis Nauris, izskanējušas runas, ka abu attiecības sašķobījušās.
Šīs nedēļas žurnālā "Kas jauns" autores Intas Mengišas rakstā "Dziedātāja pašķīrusies no mīļotā?" norādīts, ka jau kādu laiku dzirdamas runas, ka Samantas Tīnas un viņas dzīvesbiedra Naura ceļi šķiras, mūziķe pauž izbrīnu.

"Nē, viss ir kārtībā. Tas ir kaut kāds sviests," izdevumam norādījusi Samanta Tīna. Viņa arī paskaidro, ka lai gan Naurim sociālajā tīklā facebook redzams, ka attiecību statuss norādīts "brīvs", viņi neesot tie, kas "feisbukā savu attiecību statusu norāda".

Arī Nauris noliedz, ka attiecības ar populāro dziedātāju beigušās, norādīts I.Mengišas rakstā ""Dziedātāja pašķīrusies no mīļotā?".

Jau vēstīts, ka nesen televīzijā vērojamajā raidījumā Samanta pastāstīja par savām attiecībām ar mīļoto.

"Nauris mani ir atbalstījis. Bijis vienmēr blakus. Sagaidījis mājās pēc vēliem nakts koncertiem no Lietuvas ar vakariņām. Ja nepaspēju uz vakariņu laiku, ēdienu [Nauris] ir atstājis ledusskapī," stāsta Samanta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:05

Jaunākās diskusijas