Izdevums: Megana Mārkla gaida otro mazuli

Rita Lazda 7.jūlijs 2020, 10:15
 
GEORGE ROGERS/SIPA/SCANPIX/LETA
Izdevums "Life&Stiyle" vēsta, ka anonīms avots pavēstījis, ka Megana Mārkla esot otrā mazuļa gaidībās. Karaliskajai ģimenei par to esot pavēstīts neilgi pēc mazā Ārčija pirmās dzimšanas dienas.
Tiesa, lai gan līdz pat otrdienas rītam citos izdevumos, vai, piemēram, britu mediju populārākajās lapās ziņa par Meganas Mārklas otro grūtniecību nav vēl atrodama, tas pats vārdā nenosauktais avots izdevumam pastāstījis, ka gan Megana, gan Harijs cerot, ka pāra otrā atvase būs meitene.

Tāpat pāris arī esot jau diskutējis, kā nosauks otro mazuli. Ja tā būs meitene, tad viņai tikšot dots vārds Diāna vai Dorija. Ja tas būs zēns, tad viņam būs vārds Noa, vai Niko.

Kā stāsta šī pati anonīmā persona, tad Harijs ir ļoti laimīgs, ka kļūs par tēti otrajam mazulim. Tikmēr Megana lūgusi, lai viņu miteklī ievācas mamma Dorija, kura varētu būt liels palīgs rūpēs par mazuli.

Jau vēstīts, ka aptuveni gadu pēc kāzām pasaulē nāca pāra pirmais mazulis dēls Ārčijs, kurš savu pirmo dzimšanas dienu nosvinēja kopā ar ģimeni ASV.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas