FOTO: Markus Riva pārsteidz ar izmaiņām vizuālajā izskatā

tautaruna.lv 7.jūlijs 2020, 13:22
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Nesen vēstījām, ka iespaidīgas vizuālās pārmaiņas piedzīvojis grupas "Prāta Vētra" solists Renārs Kaupers, kurš nule kā kļuvis par blondīnu. Tagad ar matu krāsas maiņu savus sekotājus pārsteidzis arī mūziķis Markus Riva.

Riva, kuru ierasts bija redzēt ar blondu matu krāsu, savā sociālās vietnes Instagram profilā publicējis attēlu, kurā redzams ar rozā krāsas matiem.

Kamēr pats mūziķis attēlu nekomentē, komentāros sekotāji ar emocijzīmēm atzinīgi vērtē vizuālās pārvērtības.

"Skaistumu nevar izbojāt," rakstīts vienā no komentāriem.

View this post on Instagram

A post shared by Markus Riva (@markusriva) on

Jau vēstīts, ka arī Kaupers pārsteidzis fanus ar izmaiņām vizuālajā tēlā. Kā liecina sociālajā tīklā facebook publicētais foto, tad Renāra ierasti tumšās matu cirtas nu nokrāsotas blondas. "Nē, nu patiešām - kas tad driznaka kungam lēcies, ka tik blondas izmaiņas mums jānovēro? Te nu būtu varianti: a) tā ir atbilde @tavsmeistars izaicinājumam, b) ieilgusi 40gadnieka krīze vai c) gatavošanās lomai jaunajā kinofilmā Ēriks Akmenssirds?" saviem sekotājiem jautā Renārs.

Miķelis Ļaksa, pazīstams kā Markus Riva, ir latviešu mūziķis, producents, modelis.

Viņa sacerētās dziesmas tikušas vairākkārt izpildītas Eirovīzijas Latvijas nacionālajā atlasē. Līdz šim Markus Riva ir piedalījies Eirovīzijas atlases konkursos 6 reizes, bet ne reizi nav uzvarējis.

2017., 2018. un 2019. gadā vadījis TV3 šovu " X faktors Latvija".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:24

Jaunākās diskusijas