Jūtūbere Emīlija atklāj savus "zelta padomus", kā būt laimīgai

tautaruna.lv 11.jūlijs 2020, 10:30
 
Ekrānuzņēmums no Youtube
Viena no latviešu "jūtūberēm" un influencerēm Emīlija Sama jeb plašāk pazīstama kā Emilija Young savā Instagram publicējusi atziņas un padomus, kas viņai licis dzīvē būt laimīgākai.

"Pēdējā laikā es baigi daudz domāju par to kā tad būt īstenībā diezgan laimīgam cilvēkam un vai vispār ir tāda “laimes recepte” mums visiem. Godīgi sakot nav. Reāli nav. Bez nekāds BS nav nekādas receptes, bet es nokļuvu pie pāris punktiem, kurus es atgādinu sev jau vairākas dienas un pie kuriem es gribu pieturēties, jo šitie punkti palīdz man reāli justies labāk ikdienā:

1. Beigt domāt ko citi domā. Nopietni. Visi domās ko grib un cilvēki izdomās simts un vienu baumu un melus tikai tāpēc , ka tas skaitās tā forši.

2. Dzīvo tagad nevis pagātnē. Dzīvot mirklim ir , kaut kas ko es tagad visu laiku daru. Un neeee skan klišejiski no vienas puses , bet es nedomāju to tādā You only live once formātā, bet gan esi maksimāli labs un īsts visu laiku. Dzīvo pēc sirdsapziņas un pašapziņas tagad un tūlīt. Nedomā , ka lūk rītdien būsi labāks. Esi labāks tagad.

View this post on Instagram

A post shared by Emīlija � (@sudrabakaija) on

3. Neekspektēt daudz no citiem cilvēkiem apkārt. Dienas beigās cilvēks ir tikai cilvēks. Tie melo, krāpj, pieviļ un iet uz rinķi kā ļoti neinteresants karuselis. Es vienmēr gaidīju ko vairāk no cilvēkiem , jo ja es sevi turu augstās ekspektācijās tad citiem arī jātur sevi, bet īstenībā nē.
Cilvēki darīs muļķības vienalga un , protams, ir miljons cilvēku , kuri būs un ir patiesi labi un darīs cik labi var šo dzīvi, bet pa lielam- nekādu ekspektāciju.

4. Esi patiess un vokalīzē savas domas skaļi. Daudziem ir tāda filozofija - jo mazāk zina , jo labāk guļ. Vai arī “savu netīro veļu nevajag visur izlikt” , beeeet wait a min. Man tieši patīk runāt par cilvēciskām lietām. Mēs tak visi runājam un mums visiem ir smadzenes, emocijas un dzīves ko dzīvot un nedaloties ar stāstiem no dzīves es vienkārši jūtos jēli un man patīk runāt. Man patīk klausīties un man patīk diskutēt.

Šie ir tikai pāris punkti, kurus es turu savā azotē un, kas man palīdzēja justies labāk un laimīgākai. Kas palīdz Tev?" vēlas zināt Emīlija, kurai vietnē Instagram ir teju 27 000 sekotāju, bet Youtube - 13 500.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas