Baiba Sipeniece-Gavare dalās ar neredzētu jaunības dienu foto

tautaruna.lv 6.jūlijs 2020, 17:20
 
Kaspars Krafts/F64
Televīzijas šovu un pasākumu vadītāja Baiba Sipeniece Gavare savā sociālās vietnes Instagram profilā publicējusi savu jaunības dienu foto.

Kā atklāj pati Baiba, publicētajā attēlā viņa ir vienā vecumā ar savu jaunāko meitu Hermīni.

"Divas pasaules. Hermīne, mana jaunākā meita (pa kreisi) un es (pa labi). Šeit mums abām viens vecums. Hermīne stāv uz Barselonas fona (ne šogad, protams, ne) un es, savukārt uz Dobeles fotoateljē drapēriju fona. Manai mammai tovasar nebija problēmas ar to, ko iesākt ar manu brīvo laiku, jo es biju kārtīgs skuķis un varēju izstrādāt ciparus, par laimi dzimtā Jaunpils atrada ko darīt ik vienam (nesekos saraksts ar lauku darbiem, bet bija ok). Man šovasar bija jākasa galva, jo Hermīne arī izrādījās skuķis uz goda!" raksta Baiba.
View this post on Instagram

A post shared by Baiba Sipeniece-Gavare (@baiba.sipeniecegavare) on

Jau vēstīts, ka Baiba nesen vietnē Instagram publicējusi video, kurā redzama ērmīgā paskatā.Video redzams, ka Baibas seja ir noklāta ar kādu baltu vielu, un, kā viņa pati atklāj, tā ir skaistumkopšanas procedūra.

Jāatzīmē, ka Baiba Sipeniece-Gavare ir radio "Star FM" rīta raidījuma "Zoopasta" un šova "Saimnieks meklē sievu", kā arī pasākumu vadītāja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:27

Jaunākās diskusijas