Izgāzies Kubasovas 4.mēģinājums atgriezties Latvijā

tautaruna.lv 6.jūlijs 2020, 16:45
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
Skaistumkonkursu dalībniece Diāna Kubasova, kura koronavīrusa Covid-19 pandēmijas laikā mitinās Bali, sociālajā tīklā instagram pavēstījusi, ka jau 4.reizi viņai nav izdevies atgriezties Latvijā.
"Mans 4. mēģinājums doties uz Latviju izgāzās - nu jau 4 lidojums, kas tika atcelts! Jūtu, ka Bali ar mani vēl visu nav paveikusi un galīgi nelaiž mani mājās!" saviem sekotājiem klāsta Diāna. Viņa arī neslēpj, ka jo ilgāk uzturas Bali, jo mazāk viņai pietrūkst Eiropas.

Diāna arī aprakstījusi, ka šobrīd ir iespējams nosaukt vairākus plusus un mīnusus, kāpēc palikt Bali, vai atgriezties mājās. Viņa, piemēram, norāda, ka tur ir lētāka mājokļu īre, skaistas pludmales, jauni, interesanti projekti utt. Tikmēr Latvijā viņa vēlas satikt vecākus un vecvecākus, draugus, pastaigātis mežā, un ir vieglāka citu projektu pārraudzīšana.

Jau vēstīts, ka laikā, kad arī Latvijā bija lielāks Covid-19 slimnieku skaits, Diāna izteica bažas, ka sasirgusi ar Covid-19. Viņa arī sīki un smalki aprakstīja slimības simptomus un saslimšanas gaitu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:26

Jaunākās diskusijas