Sedokova stāsta, kāpēc reiz veikusi liposakciju

tautaruna.lv 6.jūlijs 2020, 12:36
 
Stanislav Krasilnikov/TASS/SCANPIX/LETA
Kopš attiecībām ar basketbolistu Jāni Timmu, krievu dziedātājas Annas Sedokovas vārds plašāk izskanējis arī Latvijā. Lai gan varētu šķist, ka mūziķe var lepoties, ka allaž bijusi veiksmīga un, viņasprāt, skaista, realitātē ir citādi.

Aizvadītās nedēļas nogalē Anna sociālajā tīklā instagram publicējusi ierakstu, kurā atklāti stāsta, ka ne vienmēr bijusi par sevi pārliecina sieviete.

"Skolā es biju neglītais un nevienam nevajadzīgais pīlēns. Es skatījos un skaistām un meitenēm un cerēju, ka būšu tādā, kā viņas. Es gaidīju, kad nāks mans princis, vai par labāk atbrauks ar Mersadesu. Bet viņš tā arī neatnāca. Vajadzēja kaut ko lietas labā darīt. Un es sāku mācīties," ierakstā sociālajā tīklā instagram vēsta dziedātāja.

Viņa arī norāda, ka lai kā būtu gājis, viņa nav padevusies. 21 gada vecumā, pēc bērniņa piedzimšanas, viņa veikusi tauku atsūkšanu. "Man teica, ka esmu resna. Ka neesmu sieviešķīga, bet esmu resna. Apaļumi drīz vien pēc tam atgriezās. Es nevienu nevainoju. Tomēr turpināju sapņot un rīkoties," stāsta Anna.

"Šodien, 15 gadus vēlāk, esmu skaista, iekārojama un par sevi pārliecināta sieviete."

Pie ieraksta sociālajā tīklā instagram viņa arī publicējusi foto, kas izceļ viņas sievišķību.

View this post on Instagram

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

Jau vēstīts, ka jau pagājušajā vasarā pirmo reizi izskanēja runas par A.Sedokovas attiecībām ar latviešu basketbolistu J.Timmu. Pēc tam, kad baumas apstiprinājušās, abi nevairās publicēt simpātiju apliecinājumus sociālajos tīklos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:05

Jaunākās diskusijas