Megana Mārkla sarūgtinājusi Viljama sievu

Rita Lazda 6.jūlijs 2020, 14:30
 
AP/SCANPIX/LETA
Lai gan publiskos pasākumos šķiet, ka britu karaliskās ģimenes locekļu attiecības ir teju nevainojamas, tikai aiz sabiedrībai slēgtām durvīm redzams, ka realitāte ir nedaudz savādāka. Piemēram, kāda karaļnamam pietuvināta persona, kura vēlējusies palikt anonīma pastāstījusi par spriedzi, kas valdījusi prinča Viljama sievas Ketrīnas un prinča Harija sievas Meganas starpā.
Kā raksta medijs "Daily Star", tad Megana reiz sarūgtinājusi Ketrīnu ar to, kā izturējusies pret viņas kalpotājiem. Reiz Saseksas hercogiene Keitas kalpotājam lūgusi ko izdarīt, taču viņš atbildējis, ka to nevar darīt, jo viņam ir citi pienākumi. Tas sadusmojis Meganu, un viņa atļāvusies pacelt balsi pret šo personu. Tas, savukārt, pamatīgi sarūgtinājis Ketrīnu.

Jau vēstīts, ka šī gada sākumā Harijs un Megana paziņoja par atkāpšanos no karalisko pienākumu pildīšanas. Vēl pirms tam dokumentālā filmā Harijs neslēpa, ka ir atsvešinājies no brāļa Viljama. Tiesa, arī Ketrīnas un Meganas starpā pirms tam nav valdījusi nevainojama saskaņa. Piemēram, Harija un Meganas kāzu dienā dāmas paspējušas "saiet ragos" vien ziedu meiteņu tērpu dēļ.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:05

Jaunākās diskusijas