Kivičs maksās par stāstu par "pieredzi pie Rudzīša"

tautaruna.lv 6.jūlijs 2020, 10:20
 
Ekrānšāviņš no video
Pagājušajā nedēļā plašu rezonansi sociālajos tīklos ieguvusi mūziķa Andra Kiviča raidījuma "No Bullshit Expierence ar Andri Kiviču" jaunākā epizode, kurā intervēts psihoterapeits Viesturs Rudzītis. Jau pēc tam, kad raidījums atrādīts publikai abi sociālajos tīklos apmainījušies ar komentāriem. Arī nedēļas nogalē A.Kivičs pievērsies šai tēmai un pat izsludinājis 100 eiro atlīdzību tiem, kuri gatavi pastāstīt pozitīvu stāstu par to, kā viņiem palīdzējusi terapija pie Viestura Rudzīša.
Izsludinu 100€ atlīdzību! Rakstiet, ja gribat, anonīmi.Ja jau var feikos profilus heitam sataisīt, tad es domāju, ka par savu izdošanos un veiksmi pastāstīt vispār nebūs problēmu. Ar neveiksmēm cilvēki nemīl dalīties, tās man Viestura Rudzīša terapiju kontekstā sūta tāpat, tāpēc gribu vairot pozitīvo vienlaikus brīdinot par to, ka terapija būs bez rezultāta," pie sociālajā tīklā facebook ievietotās video uzrunas saviem sekotājiem informē mūziķis.

Andris arī uzsver, ka viņš jutīs, vai atsūtītais stāsts ir patiess. Tikmēr komentāros cilvēki neslēpj savu viedokli. Kāda komentātāja norāda, ka "psihoterapeitu iedzīsi vēl depresijā," bet kādai citai šķiet, ka "situāciju nevajadzētu tālāk eskalēt".

Kā tika vēstīts iepriekš, īsajā video ieskatā, kas tika publicēts pirms paša raidījuma, bija redzams, ka Rudzītis vēlas pamest raidījumu, uzverot, ka abu saruna pamatīgi ieilgusi.

Pēc tam, kad tika publicēts video, Rudzītis mikroblogošanas vietnē Twitter rakstīja, ka Kivičs vairs nav tāds kā agrāk.

Tagad, kad raidījums ticis publicēts, Rudzītis vairs neaizraujas ar apvainojumiem Kivičam.

"Jāatzīst, ka montāža ir godīga un profesionāla. Tādēļ viss ir pareizi," raksta Rudzītis.

Savukārt Kivičs iesaka atvainoties par apsaukāšanos.

"Tagad atliek tikai atvainoties par apsaukāšanos, un varat mierīgi turpināt zvejot apjukušos, nelaimīgos, saturu nesaprotošos, bet mierīgu tembru mīlošus cilvēkus. Tie, kas krāpj un tie, kas laulībā nav dēļ jūtām, bet drošības(kas apdraud?)ir jūsu komandā," rakstīja Kivičs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:38

Jaunākās diskusijas