Ko dara Andris Reizenbergs pēc aiziešanas no "Balzāmbāra"?

Viktorija Gabrjuna 3.jūlijs 2020, 13:11
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Pēc tam, kad kokteiļu meistars un "Balzambāra" ilggadējais saimnieks Andris Reizenbergs paziņojis, ka aiziet no bāra, viņš vēl vairāk pievērsies sava biznesam - gardo salātu "Šiļķe kažokā" pārdošanai.
Mikroblogošanas vietnē Twitter Reizenbergs publicējis foto un video, kurā parāda, piemēram, šodien ir sastopams Liepājā, Pētertirgū.

Iepriekš jau vēstījām, ka sociālajā tīklā Facebook Reizenbergs rakstīja, ka, lai gan viņš aiziet no "Balzāmbāra", tas turpinās savu darbu.

Tāpat arī vēstījām, ka pasaules labākais bārmenis Andris Reizenbergs sācis tirgot zivis.

Lai Covid-19 krīzes laikā nepaliktu bez ienākumiem, viņš izveidojis uzņēmumu "Reizenberga Siļķe Kažokā", kas nodarbojas ar gardo salātu pagatavošanu un izvadāšanu klientiem.

Jāpiebilst, ka siļķi kažokā gatavo Reizenberga sieva Ginta.

"Gribu pateikt milzīgu lielu Paldies manai mīļajai sieviņai Gintai Reizenbergai par to, ka palīdz man "Gardā siļķe kažokā" organizēšanā un par to, ka viņas recepti un čaklo roku novērtē daudzi, jo salikt šubu ir jāmāk, un to ,kā to dara viņa, ir viereizēji. Kā arī Paldies bračkam Ingusam Reizenbergam par palīdzību komunikācijā un siļķes mājas lapas uzturēšanā!" rakstīja Reizenbergs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:23

Jaunākās diskusijas