Naurim Brikmanim Covid-19 krīzes laikā nācās atteikties pat no televīzijas

Viktorija Gabrjuna 2.jūlijs 2020, 14:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Mūziķis Nauris Brikmanis, kas jau iepriekš neslēpa to, ka viņam Covid-19 pandēmijas laikā klājās grūti, aklājis ka ģimene pārdeva automašīnu un motociklu un mājās atteicās no televīzijas, vēstīts Gitas Vīksnes materiālā "Katra šķiršanās attiecības padarījusi spēcīgākas" izdevumā "Privātā Dzīve".
Atminoties pandēmijas sākumu, Nauris ir atklāts - no sākuma ar abi ar sievu riktīgi sabijās. Divi mēneši pamatīgi izmainīja ģimenes paradumus.

Iekrājumi ģimenei esot bijuši, taču nebija skaidrs, cik ilgi turpināsies dīkstave, tāpēc Nauris sāka taupīt un mainījās arī prioriātes. Ģimene pārdeva auto un motociklu, atteicās arī no televīzijas, jo saprata, ka ikdienā to tā arī īsti neizmanto.

Ģimene ir atteikusies no atpūtas Latvijas viesnīcās un restorānu apmeklējuma, ir mainījušies arī naudas tērešanas paradumi kopumā.

Tagad Nauris atkal pamazām atgriežas darbos un par pidāvājumiem uztsāties nesūdzas. Kā viņš saka - veido drošības spilvenu dīkstāvei, ja būs slimības otrais vilnis.

Kā iepriekš tika vēstīts, Nauris Brikmanis Covid-19 krīzes dēļ palicis bez ienākumiem.

"No kā iztiekam? Nu ne jau no bērnu pabalsta, kas ir 11 eiro. Paldies Dievam, ir uzkrāts nedaudz naudiņas, taču šis tā sauktais drošības spilvens mums ir tik ļoti plāns - ja būtu jāskatās uz ilgāku periodu, varētu teikt, ka tas ir necik," pauda Nauris.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:04

Jaunākās diskusijas