Ieva Florence - Vīksne par vīru Oskaru: sākumā nevarēju viņu ciest

Portāls nra.lv 30.jūnijs 2020, 11:19
 
Ekrānuzņēmums no Youtube/ Re:TV
Šonedēļ uzreiz divos televīzijas kanālos – “ReTV” un “STV Pirmā!” – debitē izklaidējošs sarunu šovs “Ģimenes sarunājas”. Uz pāru terapiju slavenību gaumē Nauris Brikmanis ar sievu Aiju aicinājis aktierus Ievu Florenci-Vīksni ar vīru Oskaru Florencu-Vīksni, kuri atklās pikantas detaļas par savu attiecību sākumu. Izrādās, iepazīstoties, viens otru nevarējuši ciest, līdz notika kas negaidīts.

Jaunais šovs “Ģimenes sarunājas” skatītājiem piedāvās īstu pāru terapiju slavenību gaumē. Jau pirmajā sērijā Ieva Florence-Vīksne dalīsies iespaidos, kāds bijis pirmais iespaids, satiekot Oskaru, kā arī atklās, kurā brīdī no draugiem kļuvuši par pāri.

Pirmās simpātijas radušās nejauši - aktiermeistarības kursā, kurā pedagogi devuši pārbaudījumus aizvērtām acīm atpazīt savus kursabiedrus. Ievai uzdevums nav sagādājis grūtības līdz brīdim, kad nostājusies pie Oskara un nav varējusi viņu atpazīt, bet jutusi “tauriņus vēderā”. Kad atvērusi acis, bijusi pārsteigta, ka tas ir Oskars: “Tikai ne viņš!” Pēc tam Ievai ļoti ilgi “vilka” pie Oskara, bet aktrise jūtas centusies apslāpēt.

Katru nedēļu Brikmaņu ģimene pie sevis aicinās citus pārus, sarīkos īstu mājas ballīti, spēlējot pāru spēles un atklāti izrunājoties, kā pārvar grūtības ģimenē un kā dalās ar pozitīvo. Izklaidējošais un iedvesmojošais sarunu šovs “Ģimenes sarunājas” no 30. jūnija, otrdienās plkst. 19:10 kanālā “ReTV”, un no 1.jūlija, trešdienās plkst. 22:00 televīzijā sievietēm “STV Pirmā!”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:16

Jaunākās diskusijas