Paskat, kā stilistes saposušas Rūtu Dvinsku un Dagmāru Leganti!

tautaruna.lv 4.jūlijs 2020, 18:12
 
Publicitātes foto
Jau izsenis dzirdēts, ka katram cilvēkam un personībai ir savs īpašais un individuālais stils. Bet vai ar vienu un to pašu apģērba gabalu iespējams radīt dažādus stilus un tēlus? Jā, tas patiesi ir iespējams, un to apliecina televīzijas sievietēm “STV Pirmā!”, kā arī iepirkšanās un izklaides centra “Akropole” izaicinājums – ļauties sievišķībai un jūnijā 30 dienas tērpties svārkos un kleitās. Tajā stilistes Anita Altmane un Juliya Verbickaja ar vienas kleitas un svārku palīdzību izveidojušas dažādus stila salikumus, un kopā ar projekta vēstnesēm Dagmāru Leganti-Celmiņu un Rūtu Dvinsku radījušas vasarīgu šiku dažādām gaumēm.
Šajā vasaras sezonā topā ir daudzveidība apģērbu un aksesuāru izvēlē, tādēļ ilgi galva nebūs jālauza un pat ar vienu kleitu vai svārkiem varēsiet radīt dažādus stilus un tēlus - sportiskāku vai sievišķīgāku, klasiskāku vai netradicionālāku.

Tomēr, lai vai kādus salikumus jūs veidotu, uzmanieties no vienveidības. “Šovasar labākie tēli ir balstīti tieši uz pretpoliem. Boho stila svārki labi komponēsies ar sportisku džinsu vai bombera tipa jaku. Plisētie midi garuma svārki stilistiski labi kontrastēs ar klasisku žaketi, bet romantisko garo kleitu saldumu labi “atšķaidīs” smagas ādas sandales,” norāda stiliste Anita Altmane.

Arī Juliya Verbickaya uzsver dažādu stilu kombinēšanas nozīmi: “Lai izskatītos stilīgi un aktuāli šajā sezonā, tēla radīšanā neapstājieties ar viena stila drēbēm. Zīda kleitu miksējiet ar vīrieša stila žaketi vai oversize adītu džemperi, nevis ar apspīlēto jaciņu. Kleitas izskatīsies mūsdienīgāk kopā ar masīviem apaviem, nevis ar pareizām, klasiskām laiviņām.”

Veidojot dažādus tēlus ar tiem pašiem svārkiem vai kleitu, nebaidieties eksperimentēt un izaicināt jums tik ierastās kombinācijas. Galvenais, lai radītais tēls ietu roku rokā ar ikdienas darba uzdevumiem un preferencēm - tad arī jūsu unikālais stils veidos veiksmīgu balansu starp jūsu personību un šīs vasaras modes aktualitātēm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas