FOTO: Ieva Brante publicē skaistus kadrus no Slovākijas

tautaruna.lv 25.jūnijs 2020, 13:33
 
Romāns Kokšarovs/F64
Juriste Ieva Brante savā Instagram profilā dalījusies ar skaistiem kadriem no Slovākijas un sekotājiem velta iedvesmojošus vārdus.

"Vienmēr ceļojiet! Pat, ja šķiet, nav naudas! Ejiet kājām, brauciet ar vilcienu, velo vai autobusu, stopējiet galu galā! Bet ceļojiet! Jums ir jāzina sava zeme un jums ir jāredz pasaule! Daba jūs mīl!

Vienmēr esat ar sevi! Runājiet ar sevi, dzirdiet sevi, (ie)mīliet sevi. Meklējiet un atrodiet savu līdzsvaru. Jūs esat labākais, kas šajā pasaulē ar jums ir noticies. Vienmēr ticiet savai šodienai.Tieši šodiena ir labākā diena. Citas dienas nav. Šodien jums viss izdosies, sanāks un būs!ienmēr ceļojiet.

Vienmēr ticiet savai šodiena. Tieši šodiena ir labākā diena. Citas dienas nav. Šodien jums viss izdosies, sanāks un būs," iedvesmo Ieva.

View this post on Instagram

A post shared by Ieva Brante (@ieva.brante) on

Arī otru publicēto kadru Ieva komentējusi ar iedvesmojošām frāzēm. "Nav svarīgi, kas tu biji. Cieni savu pagātni un virzies uz priekšu. Nav svarīgi, cik un kas tev ir šodien. Pieņem visu, kas dots un pateicies. Nav svarīgi, ka tu nezini. Dzīve nedod garantijas. Tā dod iespēju. Tev tā ir," raksta Brante.

View this post on Instagram

A post shared by Ieva Brante (@ieva.brante) on

Jau vēstīts, ka Brante soctīklos publicēja fotogrāfijas, kas pamatīgi pārsteigušas viņas sekotājus. Ieva bildēs redzama zārkā.

Ieva ir arī liela sporta un veselīga dzīvesveida piekritēja. Viņa nereti sociālajos tīklos dalās ar foto un video no sporta treniņiem un savas veselīgās virtuves, taču ar šāda veida bildēm dalījusies pirmo reizi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas