Dagmāra Legante dalās pārdomās par bērnības sajūtu

tautaruna.lv 29.jūnijs 2020, 3:00
 
Vladislavs Proškins/F64
Pasākumu un TV raidījumu vadītāja Dagmāra Legante savā Instagram profilā dalījusies ar pārdomām par to, ko nozīmē būt bērnam.
"Cik forši ir būt bērnam... Griezties un smieties! Tik brīvi un nepiespiesti. Gribās dejot un griezties? To arī dara, nedomājot par to - vai man vajadzētu tagad dejot... Cik jauki ir ļauties savām emocijām! Kaut ilgāk viņām paliktu šī bērnības sajūta, ka var ļauties priekam, var smieties, ja ir smieklīgi un arī raudāt, ja sāp sirds..." apcerīgi raksta Legante.

Viņa turpina: "Kurā brīdī uznāk tā bremze?! Kad tas, ko Citi par mums padomās kļūst svarīgāk par to - Ko Es Pats jūtu un domāju?! Ir jau arī laimīgie, kuri ļaujas savām emocijām un runā par tām, bet pirmkārt - apzinās Tās! Laikam tas ir galvenais... Jau no bērnības apzināties, ka to emociju mums ir daudz... Un, ka mums tās jāapzinās, citreiz jāpastrādā ar tām, citreiz vienkārši jāļaujas... Nu... Vismaz man tā šovakar šķiet, brīdī, kad skatos uz šo bildi, kurā tik bezrūpīgi un no visas sirds priecājoties mirklī, griežas mans bērns... Kaut es tā vienmēr spētu - sevi sajust un ļauties,tas ir tik skaisti...."

View this post on Instagram

A post shared by Legante Dagmāra (@dadalove) on

Dagmāra Legante ir dažādu televīzijas šovu dalīniece un pasākumu vadītāja. 2004. gadā viņa kļuva par televīzijas šova "Baltijas Džungļu zvaigzne" pirmās sezonas uzvarētāju. 2019. gadā kopā ar Ketiju Šēnbergu vadījusi konkursu “Supernova 2019”.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:32

Jaunākās diskusijas