VIDEO: Zināms, kad noticis pirmais nopietnais konflikts starp Meganu un karalisko ģimeni

Baiba Puriņa 27.jūnijs 2020, 11:21
 
PA/Scanpix/Leta
Tiek daudz baumots par to, kad tieši Megana pārstājusi patikt prinča Harija radiniekiem, taču jaunās grāmatas par hercogieni autore atklājusi patiesību, vēsta "otkrito.lv".

Kā "Daily Star" atklāj topošās grāmatas autore Kolina Kembela, pirmais nopietnais konflikts starp Meganu un karalisko ģimeni noticis tikai trīs dienas pēc jaunā pāra kāzām.

2018. gada 22. maijā princis Čārlzs rīkoja oficiālas savas jubilejas svinības (līdzīgi kā karaliene, to darot nevis īstajā dienā novembrī, bet gan tad, kad ir labvēlīgi laika pstākļi). Kamēr grāmatas autore atteikusies izpaust sīkumus, viņa atklāj, ka visa karaliskā ģimene esot bijusi šokēta par Meganas uzvedību svinībās.

Pastāv versijas, ka Megana rupji pārkāpusi etiķeti ar viesiem un neveikli papildinājusi Harija apsveikuma runu tēvam.

Runā, ka Vindzoriem Megana nepatikusi jau tad, kad viņa bijusi vien prinča draudzene. Nav noslēpums, ka Meganas profesija un pagātne nešķitusi pievilcīga aristokrātiem.

Tomēr daži avoti vēsta, ka Elizabete II priecājusies par tik "progresīvu" mazdēla līgavu, kura varēja mainīt britu karaļnama tēlu. Ģimene esot visiem spēkiem centusies palīdzēt, lai Megana kļūtu par pilnvērtīgu karaliskās ģimenes pārstāvi, taču amerikānieti "pāraudzināt" neesot izdevies.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:28

Jaunākās diskusijas