TV dīva Rūta Dvinska atklāj, kādēļ ir vērtīgi bērnus ņemt līdzi ceļojumos

Lelde Veinberga 2.jūnijs 2020, 19:37
 
Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency
TV seja Rūta Dvinska, kura ir divu meitu mamma, atklājusi, kādēļ viņasprāt bērnus svarīgi ņemt ārvalstu ceļojumos un parādīt, cik pasaule ir dažāda.

"Man nereti intervijās jautāts, kādēļ izvēlos ceļot ar bērniem, arī šeit no jums esmu saņēmusi līdzīgus jautājumus. Iemeslu ir daudz, bet viena no lielākajām motivācijām un virsuzdevums, dodoties ceļojumā, ir parādīt bērniem, ka pasaule ir dažāda.

View this post on Instagram

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska) on

Cilvēki dzīvo atšķirīgi, ēd dažādi, ģērbjas citādi un, jā, arī izskatās ļoti dažādi!!! Tāpēc jau pasaule ir tik krāsaina, tādēļ tā ir tik interesanta! Tieši tāda, kāda tā ir! Un man tik ļoti gribas, lai mani bērni ir tie, kuri zina šo vērtību un to ciena!

Varbūt pavisam random situācija, ko nav jāpārvērš par neko īpašu, bet, kad gājām iepazīties ar Grietas skoliņu, atverot durvis, teju pirmie cilvēki, ko tur ieraudzīju, bija divi mulati bērniņi un tajā brīdī mana pirmā doma bija - “jā, esmu priecīga, ka Grieta te mācīsies! Mācīsies ar VISIEM KOPĀ!“ Jo, ticiet man, viņa pamanīja, ka vienai meitenītei bija tāda pati vestīte kā viņai mājās, bet viņa nevienā brīdī nepamanīja kaut ko ‘citādu’ vai ‘īpašu’ tumšādainos skolas biedros! Un es gribu, lai tas tā paliek vienmēr!!" lepna ir Rūta, kura ievietojusi arī mirkļabirku #alllivesmatter, ko īpaši tagad izmanto cilvēki visā pasaulē, kuri dalās pārdomās par ASV notiekošajiem protestiem pret policijas vardarbību pret afroamerikāņiem.

Rūta Dvinska ir televīzijas raidījumu vadītāja. Nesen viņa kļuva par raidījuma "Māmiņu klubs" jauno vadītāju, nomainot tā ilggadējo vadītāju Kristīni Virsnīti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:26

Jaunākās diskusijas